Biletul zilei la pariuri luni 16 noiembrie 2015


Biletul zilei la pariuri luni 16 noiembrie 2015

Biletul zilei 16.11.2015 – Cota 5 la Sportingbet

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

Irlanda – Bosnia

Irlanda se califica

1.53

Baraj Euro 2016

2

Ungaria U21 – Grecia U21

GG

1.80

Calificari Euro U21

3

Anglia U21 – Elvetia U21

Sub 2.5

1.80

Calificari Euro U21

Joaca acest bilet LEGAL si 100% in SIGURANTA la Sportingbet cu 200 RON bonus

Irlanda a obtinut un rezultat foarte bun in partida tur cu Bosnia, un 1-1 ce o face favorita la calificare. Pentru echipa condusa de Martin O’Neill se putea si mai bine daca nu era egalata la doar 2 minute dupa deschiderea scorului de Dzeko. Bosnia a controlat prima mansa insa irlandezii au aratat o buna organizare a jocului in defensiva ce le-a pus mari probleme bosniacilor pe constructie. Gazdele au varianta remizei de 0-0 pentru a merge in Franta, lucru ce le convine de minune pentru stiu sa se apare foarte bine. Bosnia o sa riste tot mai mult sa dea gol daca scorul ramane neschimbat, meciul o sa semene foarte mult cu cel dintre Ungaria si Novegia de ieri.

Ungaria si Grecia sunt departe de primul loc ocupat in prezent de Portugalia care merge perfect pana acum, cu victorii pe linie. Totusi cele doua formatii pot spera la cel mai bun loc 2, de cate ori a avut ocazia cu adversari inferiori grecii au marcat de multe ori, cum a fost in partida cu Liechtenstein. Ungurii au o singura victorie in 4 jocuri, si prezinta serioase probleme in defensiva, in afara de victoria 6-0 din prima etapa in care si-au pastrat poarta intacta au primit in urmatoarele dueluri minim 2 goluri/joc.

Inca o partida de la Under 21 care o introducem pe Biletul zilei la pariuri luni 16 noiembrie 2015 este cea dintre Anglia si Elvetia, cele doua tari s-au intalnit si la seniori in calificarile pentru Euro 2016. E bataie mare in grupa asta pentru primul loc, si nu doar intre englezi si elvetieni, intervine in lupta asta si Norvegia care are tineri foarte buni. Britanicii au aratat bine pana acum si sunt clar favoriti la primul loc si la victorie cu Elvetia asta seara, principalul argument fiind apararea buna pana acum, fara gol incasat dupa 3 meciuri.

Statistica noiembrie biletul zilei

Evenimente: 38W 2V 13L

Bilete: 6W 9L, cota medie 5.52