Biletul zilei la pariuri luni 12 octombrie 2015


Biletul zilei la pariuri luni 12 octombrie 2015

Biletul zilei 12.10.2015 – Cota 5 la Unibet

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

RusiaMuntenegru

Peste 2.5

1.92

Calificari Euro 2016

2

Lituania – Anglia

2 solist

1.33

Calificari Euro 2016

3

Luxemburg – Slovacia

2 solist

1.33

Calificari Euro 2016

4

UcrainaSpania

X2

1.56

Calificari Euro 2016

Joaca acest bilet LEGAL si in SIGURANTA la Unibet cu 150 RON bonus

Rusia este foarte aproape de o calificare directa la Euro, are insa nevoie de cel putin o remiza in seara asta cu Muntenegru pentru a nu pierde locul 2 in detrimentul suedezilor care au un meci usor si mai mult ca sigur il vor castiga cu Moldova. De la venirea lui Leonid Slutski la nationala echipa joaca mult mai ofensiv reusind 3 victorii consecutive. Muntenegru a ratat sansa calificarii la baraj runda trecuta cand a pierdut cu Austria, intr-un meci foarte spectaculos incheiat 2-3.

Anglia este calificata de ceva timp iar in ultima runda se deplaseaza in Lituania, la o formatie ce a avut un parcurs slab, o dubla victorie cu ultima clasata, San Marino si o remiza cu Slovenia. Cu siguranta englezii vor trimite in teren mai multi debutanti, insa chiar si asa ramane o diferenta clara de valoare intre cele doua, iar oaspetii isi doresc sa egaleze un record detinut de putine echipe, sa castige toate partidele intr-o grupa de calificare la Euro.

Fara victorie de 3 meciuri Slovacia este inca pe pozitia secunda, dar inca un pas gresit o poate costa calificarea directa in Franta. Slovacii o intalnesc in deplasare pe Luxemburg, penultima echipa din Grupa C care a obtinut o singura victorie. Slovacia a castigat mansa tur fara probleme cu scorul de 3-0 prin golurile lui Nemec, Weiss si Pekarik, toate in prima repriza. Jucandu-se cu calificarea pe masa victoria oaspetilor este de luat pe Biletul zilei la pariuri luni 12 octombrie 2015.

Celalalt meci extrem de important din Grupa C este cel dintre Ucraina si Spania, in special pentru gazde. Pentru a se califica direct ucrainenii au la dispozitie 2 variante: fac egal iar Slovacia nu castiga in Luxemburg sau castiga cu Spania si se califica de pe cel mai bun loc 3 indiferent de ce mai fac slovacii. Motivatia mai mare e clar de partea gazdelor, spaniolii au primul loc asigurat si cu siguranta nu vin in Ucraina cu gandul la a face un meci mare, mai ales ca in partida de acum cateva zile au suferit 2 accidentari importante.