Biletul zilei la pariuri joi 8 octombrie 2015


Biletul zilei la pariuri joi 8 octombrie 2015

Biletul zilei 8.10.2015 – Cota 5 la Sportingbet

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

Irlanda de Nord – Grecia

1 cu DNB

1.61

Calificari, Euro 2016

2

PortugaliaDanemarca

GG

2.10

Calificari, Euro 2016

3

Romania – Finlanda

1 solist

1.60

Calificari, Euro 2016

Joaca acest bilet LEGAL si 100% in SIGURANTA la Sportingbet cu 400 ron bonus

Adversara noastra pentru locul 1 in Grupa F, Irlanda de Nord o intalneste pe ultima clasata, Grecia. Oaspetii nu mai au niciun obiectiv, s-a vazut si in partida cu noi de la Bucuresti ca elenii nu erau deloc motivati, cel putin in prima repriza nu s-au apropiat de poarta aparata de Tatarusanu. Pe teren propriu nord-irlandezii sunt greu de surprins, in aceasta campanie au 2 victorii si 2 remize. Grecii au pierdut partida tur cu 0-2, atunci era o mare surpriza insa pe parcurs am vazut ca fosta campioana europeana din 2004 traverseaza momente dificile. Cota la victoria gazdelor este mult prea mare, este clar un meci de 1X, 1 cu DNB sau chiar 1 solist.

Dupa un inceput prost, cu o infrangere chiar pe teren propriu cu Albania, Portugalia a reusit 5 victorii consecutive in Grupa I. Nu a fost un joc convingator al portughezilor, toate victoriile fiind la maxim un gol diferenta, insa asta mai putin conteaza, pana la urma importanta este calificarea. Danemarca vine si ea dupa o serie relativ buna, dupa infrangerea cu portughezii din tur, nordicii au 4 partide fara infrangere, dar cu siguranta fanii nu sunt multumiti pentru ca printre aceste partide se afla si 2 remize albe cu Albania si Armenia. Ambele echipe sunt sigure de primele 3 pozitii, insa cu o infrangere astazi si o victorie a Albaniei impotriva Serbiei, Danemarca pierde pozitia secunda.

Nu puteam emite de pe Biletul zilei la pariuri joi 8 octombrie 2015 partida Romaniei cu Finlanda, in probabil cea mai slaba grupa din aceste calificari, tricolorii mai au nevoie de 4 puncte in ultimele 2 meciuri pentru a fi matematic calificati la Euro 2016. Chiar daca in ultima etapa jucam cu Insulele Feroe, un adversar inferior finlandezilor, cu siguranta echipa antrenata de Iordanescu poate castiga mai usor meciul din seara asta, care se joaca pe Arena Nationala, cu tribunele pline, pe un gazon bun.