Biletul zilei la pariuri joi 7 aprilie 2016


Biletul zilei la pariuri joi 7 aprilie 2016

Biletul zilei 7.04.2016 – Cota 4.90 la Netbet

# Eveniment Pronostic Cota Competitie
1 Bilbao – Sevilla GG 1.80 Europa League
2 Dortmund – Liverpool GG 1.83 Europa League
3 Villarreal – Sparta Praga 1 solist 1.48 Europa League

Joaca acest bilet LEGAL si 100% in SIGURANTA la Netbet cu 200 RON

Din cele 3 echipe din La Liga prezente in sferturile Europa League era greu de evitat un duel 100% spaniol, Bilbao si Sevilla se vor bate pentru un loc in semifinale. In faza precedenta bascii au eliminat tot o formatie din Primera Division, pe Valencia cu scorul general de 2-2, datorita golului marcat in deplasare. Sevilla a aratat ca este detinatoarea trofeului si a eliminat-o in optimi pe Basel fara emotii prin victoria cu 3-0 de pe Ramón Sánchez Pizjuán.

Dortmund vs Liverpool ar fi putut in orice moment sa fie o finala de Champions League, avem fata in fata 2 echipe care nu numai ca au in componenta super jucatori dar au si niste fani minunati, ce fac o atmosfera pe care nu o mai intalnim pe alte stadioane. Foarte mica cota oferita de bookmakeri nemtilor, care au un joc mai bun insa nu trebuie scos din calcul factorul Klopp, care cunoaste foarte bine echipa din Dortmund dar si pe Thomas Tuchel.

Villarreal primeste vizita celor de la Sparta Praga care a surprins pe toata lumea prin eliminarea lazialilor in faza precedenta, dupa un 1-1 acasa a reusit o victorie incredibila cu 3-0 in Italia. Spaniolii dupa cum am vazut in anii trecuti trateaza cu multa atentie aceasta competitie, in mod normal clasa superioara a gazdelor ar trebui sa se vada si pe tabela de marcaj.

Statistica aprilie

Evenimente: 6W 11L

Bilete: 1W – 4L, cota medie 5.14