Biletul zilei la pariuri joi 5 noiembrie 2015


Biletul zilei la pariuri joi 5 noiembrie 2015

Biletul zilei 5.11.2015 – Cota 5 la Unibet

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

Krasnodar – PAOK

1 solist

1.73

Europa League

2

Lech – Fiorentina

2 solist

1.73

Europa League

3

Tottenham – Anderlecht

GG

1.86

Europa League

Joaca acest bilet LEGAL si 100% in SIGURANTA la Unibet cu 150 RON bonus

Deplasare extrem de dificila pentru PAOK in Rusia care oricum pana acum nu a impresionat in Europa Leaue, avand 3 remize, confirmand astfel forma modesta din Super League, dupa 9 etape grecii sunt abia pe locul 6. Krasnodar a remizat in partida din Grecia scor 0-0 insa acum are nevoie de toate cele 3 puncte pentru a lua un avans fata de echipa ce ii poate pune in pericol pozitia secunda. De prima pozitie nu poate fi vorba pentru rusi, pentru ca Dortmund pare hotarata sa faca treaba in Europa League. Krasnodar este neinvinsa in toate competitiile de 9 partide si intr-un singur meci din acestea nu a reusit sa marcheze.

Fiorentina a fost printre surprizele neplacute de acum 2 saptamani, cand a pierdut chiar pe teren propriu cu Lech o formatie ce traversa atunci o forma foarte slaba. De atunci polonezii au reusit 2 victorii si o remiza in timp ce italienii au pierdut meciul imediat urmator cu Roma dar dupa au luat 6 puncte cu echipe de la retrogradare. Fiorentina daca mai este interesata de aceasta competitie trebuie sa castige la Poznań, chiar si cu modificari in primul 11 de baza ramane o diferenta mare, iar jucatorii de rezerva a italienilor care intra trebuie sa arate ca merita sa fie titulari.

Prin rezultatele inregistrate de Tottenham pana acum (o victorie, o infrangere si o victorie) ne dam seama ca interesul nu e foarte mare pentru Liga Europa, doar cand evolueaza pe teren propriu elevii lui Mauricio Pochettino joaca mai serios si incearca sa ii multumeasca pe fani. Desi Anderlecht nu a castigat campionatul sezonul trecut ramane cea mai valoroasa echipa din Belgia, asta s-a vazut si in mansa tur cand fara sa detina controlul jocului belgienii au trecut cu 2-1 de londonezi cu scorul de 2-1. Vedem si in seara asta un joc frumos, cu goluri la ambele porti pe Biletul zilei la pariuri joi 5 noiembrie 2015.