Biletul zilei la pariuri joi 19 noiembrie 2015


Biletul zilei la pariuri joi 19 noiembrie 2015

Biletul zilei 19.11.2015 – Cota 5.50 la Sportingbet

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

Maidenhead – Port Vale

GG

1.75

FA Cup

2

Chapecoense-SC – Internacional

GG

2.00

Brazilia, Serie A

3

GremioFluminense

1 solist

1.57

Brazilia, Serie A

Joaca acest bilet LEGAL si 100% in SIGURANTA la Sportingbet la 200 RON

Port Vale si-a complicat situatia dupa remiza de pe teren propriu cu Maidenhead, fiind acum nevoita la o rejucare in deplasare. Maidenhead este o formatie din liga a 6-a a Angliei si nu primeste prea multe sanse din partea bookmakerilor desi a remizat in tur si pana in etapa trecuta din National League South cand a pierdut la Havant & W cu 3-1 avea o serie de 9 partide fara infrangere in toate competitiile. Sunt conditii mult mai bune la Port Vale care e in liga a 3-a si are intentii de promovare, fiind acum la 4 puncte de ultimul loc de play-off. Cupa Angiei este competitia in care jucatorii ambelor formatii pot ajunge cel mai repede sa joace cu granzii din Premier League sau Championship.

Internacional spera in acest final de campionat sa prinda un loc de Copa Libertadores, are toate motivele sa o faca fiind la doar un punct de pozitia a 4-a, problema ar fi ca nu este singura echipa care isi doreste aceste lucru, inca 3-4 formatii vor trage in acest final pentru a intra in cea mai tare competitie intercluburi din America. Chapecoense-SC nu prea mai are pentru ce lupta, obiectivul a fost evitarea retrogradarii iar acum se afla la 6 puncte de primul loc retrogradabil. Gazdele ar mai avea nevoie de cateva puncte pentru a fi matematic sigure de inca un sezon in Serie A, puncte ce vor fi mai usor de obtinut pe teren propriu.

Gremio vs Fluminense este exact opusul partidei de mai sus, acum echipa care lupta la Copa Libertadores joaca pe teren propriu iar cea care incearca sa evite retrogradarea in deplasare. Cu 6 puncte avans Fluminense nu are multe griji pe acest final de campionat, nu o vedem sa isi dea foarte mult interesul in deplasari mai ales in fata unei formatii ca Gremio care a muncit extrem de mult pana acum se fie in top 3, loc de care nu poate fi sigura avand doar 5 puncte avans fata de principala urmaritoare Santos. Valoarea dar si dorinta mai mare de victorie ar trebui sa faca din Gremio un solist bun pe Biletul zilei la pariuri joi 19 noiembrie 2015.

Statistica noiembrie biletul zilei

Evenimente: 45W 2V 15L

Bilete: 7W 11L, cota medie 5.47