Biletul zilei la pariuri joi 14 aprilie 2016


Biletul zilei la pariuri joi 14 aprilie 2016

Biletul zilei 14.04.2016 – Cota 5.34 la Netbet

# Eveniment Pronostic Cota

Competitie

1 Liverpool – Dortmund GG 1.66 Europa League
2 Sevilla – Bilbao peste 2.5 goluri 1.64 Europa League
3 Sparta Praga – Villarreal 2 solist 1.95 Europa League

Joaca acest bilet LEGAL si 100% in SIGURANTA la Netbet cu 200 RON bonus

Liverpool si Dortmund nu au dezamagit in prima mansa, am avut parte de un spectacol in teren dar si in tribune acolo unde fanii celor doua formatii s-au ridicat la cel mai inalt nivel. „Cormoranii” vin dupa un succes categoric in weekend pe teren propriu cu Stoke City, scor 4-1, in timp ce „galben-negrii” au remizat in „Revierderby”, chiar pe terenul rivalei Schalke, 2-2. Ne asteptam la un meci la fel de disputat ca in tur, nemtii vor iesi mult la joc pentru ca fara gol marcat nu au sanse de a ajunge in semifinale.

Sevilla s-a impus surprinzator in deplasare la Bilbao, spunem surprinzator pentru ca parcursul pe teren strain al andaluzilor a lasat mult de dorit in acest sezon. Revenind pe teren propriu, acolo unde elevii antrenati de Unai Emery au cedat intr-un singur joc din ultimele 18, nu o vedem bine pe Bilbao care trebuie sa marcheze de 2 ori si sa nu primeasca niciun gol pentru a se califica, sau sa repete rezultatul inregistrat acum o saptamana de Sevilla si sa trimita disputa in prelungiri.

„Submarinul galben” a castigat destul de greu cu Sparta Praga in tur, 2-1, golul incasat pe teren propriu ii pune acum in dificultate pe jucatorii lui Marcelino care trebuie sa dea gol in Cehia pentru a sta linistiti. Ambele combatante vin dupa victorii in competitiile interne, Sparta Praga a castigat cu 2-1 in compania celor de la Pribram iar Villarreal cu 2-0 in fata penultimei clasate, Getafe.

Statistica aprilie

Evenimente: 20W 21L

Bilete: 3W – 9L, cota medie 5.28