Biletul zilei la pariuri duminica 15 noiembrie 2015


Biletul zilei la pariuri duminica 15 noiembrie 2015

Biletul zilei 15.11.2015 – Cota 5.80 la Sportingbet

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

UngariaNorvegia

X2

1.42

Baraj Euro 2016

2

Cesena – Bari

1 solist

2.10

Italia, Serie B

3

Almeria – Ponferradina

GG

1.95

Spania, Segunda Division

Joaca acest bilet LEGAL si 100% in SIGURANTA la Sportingbet cu 200 RON bonus

Rezultat surprinzator in prima mansa dintre Ungaria si Norvegia, desi nordicii porneau ca favoriti nu au reusit sa se impuna ba mai mult au si pierdut desi au dominat jocul. Golul lui Kleinheisler a fost cel care a adus fericirea pentru unguri insa o contributie majora a avut si portarul norvegienilor care in mod normal, daca era mai atent, putea scoate acest sut. Scenariul meciului nu va fi cu mult diferit fata de cel de acum 3 zile, vecinii nostri se vor apara mai mult si vor incerca sa dea lovitura pe contraatac insa nu credem ca Norvegia se va arunca in atac din primul minut, pana la urma de un singur gol au nevoie pentru a trimite meciul in prelungiri.

Cesena are un parcurs perfect pana acum pe teren propriu, 6 victorii din 6, 15 goluri marcate si doar 2 primite. Adversara Bari are doar cu un punct mai putin in clasament insa in deplasare nu se descurca prea bine, de altfel primele clasate din Serie B au un parcurs excelent acasa insa in deplasari cedeaza multe puncte chiar si la formatii din partea a 2-a a clasamentului. Diferenta de valoare este foarte mica intre cele doua, un mic plus pentru echipa condusa de Massimo Drago, dar principalul argument pentru care luam victoria Cesenei pe Biletul zilei la pariuri duminica 15 noiembrie 2015 este „Dino Manuzzi”, stadionul unde gazdele se descurca de minune pana acum in acest sezon.

Etapa plina de meciuri in  Segunda Division, noi ne-am oprit la Almeria vs Ponferradina. Gazdele se afla la retrogradare si au mari probleme in defensiva iar Ponferradina traverseaza un moment bun fiind fara infrangere de 6 jocuri in toate competitiile. Almeria este nevoita sa atace din primul minut pentru ca trebuie sa iasa din zona „minata” a clasamentului iar de acest lucru cu siguranta va profita Ponferradina care poate marca cel putin un gol.

Statistica noiembrie biletul zilei

Evenimente: 37W 2V 11L

Bilete: 6W 8L, cota medie 5.50