Biletul zilei - La Liga, etapa 31


Biletul zilei – La Liga, etapa 31

Perioada: 11 Aprilie – 13 Aprilie
Cota finala: 2.60 la Unibet

Salutare prieteni! Weekendul acesta avem etape din marile campionate, biletele pentru fiecare etapa din principalele tari nu lipsesc. Pentru Spania Primera Division am ales o tripla formata din cote acceptabile, fara sa riscam prea mult, in incercarea de a vedea biletul verde si saptamana aceasta. Cota finala a triplei din Spania este de 2.60 in acest moment la Unibet.

Real Madrid vs Eibar, 11.04.2015 – ora 17:00
Biletul zilei - La Liga, etapa 31

Real Madrid si Eibar vor fi adversare in primul meci de pe acest bilet. Galacticii par sa fi reintrat in forma obisnuita, dupa o perioada destul de modesta care a dus la pierderea fotoliului de lider. Ronaldo si compania au marcat de noua ori etapa trecuta, iar sambata dupa amiaza contra lui Eibar ne asteptam la un nou succes destul de clar, cu echipa de pe Bernabeu preluand conducerea inca din prima parte a meciului.
Pronostic Real Madrid vs Eibar: 1 pauza / 1 final @ 1.35

Malaga vs Atletico Madrid, 11.04.2015 – ora 19:00
Biletul zilei - La Liga, etapa 31

Cel de-al doilea joc de pe biletul etapei cu numarul 31 este unul ceva mai echilibrat, intre Malaga, echipa care inca spera la un loc de Europa League, si Atletico Madrid, campioana en-titre care nu are voie sa faca prea multi pasi gresiti, altfel ar putea sa-si piarda chiar si pozitia din Top 4. Mizez pe victoria trupei lui Diego Simeone in acest meci, dar in cazul unui rezultat de egalitate pariul va primi cota 1.00.
Pronostic Malaga vs Atletico Madrid: Atletico Madrid DNB @ 1.43

Valencia vs Levante, 13.04.2015 – ora 21:30
Biletul zilei - La Liga, etapa 31

Si in sfarsit, ultima partida de pe biletul de astazi vine de pe Mestalla, acolo unde Valencia va da piept cu Levante, rivala locala. Diferenta dintre cele doua este enorma la ora actuala, atat in joc, cat si la nivel de clasament, Valencia fiind superioara la toate capitolele. Mizez pe victoria echipei gazda duminica seara, desi cota de 1.33 nu este tocmai una astronomica, insa merita incercata dupa parerea mea.
Pronostic Valencia vs Levante: 1 solist @ 1.33