Biletul zilei - JOI 29 octombrie - Dubla din TENIS


Biletul zilei – JOI 29 octombrie – Dubla din TENIS

Cele mai bune doua pronosticuri pe care le puteti alege pentru biletul zilei vin din tenis. O sa va prezint mai jos argumentele mele pentru cele doua cote cu incredere destul de mare in opinia mea.

1. Prima partida la care m-am oprit  in vederea realizarii biletului zilei este cea dintre Richard Gasquet si Dominic Thiem.

Ne asteapta in confruntarea de joi de la Basel din turul secund in special duel al backhand-urilor executate cu o mana, doua dintre cele mai bune astfel de lovituri din circuitul mondial la ora actuala. Richard Gasquet are evolutii inconstante in ultima perioada insa ramane un tenismen extrem de talentat capabil de partide memorabile dar si de infrangeri surprinzatoare. Evoluatia sa de la Basel poate conta enorm in calculul pentru Turneul Campionilor avand in vedere ca francezul ocupa pozitia a-11a in clasament si poate ocupa macar pozitia destinata rezervelor, adica 9 si 10. Dominic Thiem pe de alta parte este o mare speranta a tenisului masculin si acesta a confirmat deja la cel mai inalt nivel prin cele 3 titluri cucerite in 2015. Din pacate pentru acesta suprafata de la Basel nu-l avantajeaza prea mult iar asta s-a vazut si in confruntarea cu Robin Haase din primul tur transata foarte greu dupa 3 seturi.

Cred ca vom vedea o partida foarte spectaculoasa iar favoritul meu in aceasta confruntare este Richard Gasquet. PronosticRichard Gasquet castiga.

2.Cea de-a doua partida asupra careia m-am oprit pentru biletul zilei de joi este cea dintre Simona Halep si Agnieszka Radwanska.

Probabil stiti deja ca pentru a se califica sportiva noastra, Simona Halep trebuie sa o invinga pe tenismena poloneza cu scorul de 2-0 la seturi pentru a nu mai conta rezultatul celeilalte dispute. In opinia mea Simona a evoluat foarte bine si in disputa cu Sharapova insa rusoaica a prins o zi incredibila si nu stiu cate jucatoare i-ar fi putut face fata. In ceea ce priveste duelul cu Radwanska, Halep are toate armele necesare si toate argumentele pentru a o invinge pe aceasta si a se califica din grupe. Varietatea in joc a polonezei nu cred ca o va afecta prea mult pe Simona iar daca sportiva noastra va avea rabdare si nu-si va pierde calmul atunci favorita noastra va iesi cu siguranta din grupe si o va invinge pe Agnieszka pentru a-3a oara consecutiv. Un alt lucru de luat in seama este locul intai ocupat de Muguruza in cealalta grupa pentru moment iar daca Halep va da piept cu Muguruza nu stiu cate sanse va avea sportiva noastra.

Ma astept joi dimineata de la ora 9 la o partida dominata de Simona Halep, nu foarte spectaculoasa, insa la capatul careia Simona Halep va castiga. PronosticSimona Halep castiga 2-0.

Cele doua evenimente au o cota totala de 3.52 iar biletul zilei este mai jos. Va urez multa inspiratie in alegerea evenimentelor de pe biletul dvs.!

biletul zilei