Biletul zilei - Italia Serie A, etapa 29


Biletul zilei – Italia Serie A, etapa 29

Data: 04 Aprilie 2015
Cota finala: 2.66 la Unibet

Biletul etapei cu numarul 29 din Italia Serie A e format din trei evenimente, cotele nefiind tocmai astronomice. Am ales sa nu risc prea mult, ba din contra, am incercat sa joc destul de sigur, insa am unele retineri cum ar fi cota prea mare a Sampdoriei. Mi-a dat ceva de gandit si pana la urma am ales un handicap asiatic.

Fiorentina vs Sampdoria, 04.04.2015 – ora 19:30
Biletul zilei - Italia Serie A, etapa 29

Fiorentina si Sampdoria sunt doua dintre formatiile care spera la un loc pe podium la finalul acestei stagiuni. Meciul de sambata seara e unul de sase puncte, iar trupa din firenze pare favorita clara la pariuri, desi nu este in cea mai buna forma. Sampdoria este pe cai mari, cu patru victorii in ultimele patru etape. Am ales sa merg pe faptul ca oaspetii nu vor pierde acest joc la doua sau mai multe goluri diferenta.
Pronostic Fiorentina vs Sampdoria: Sampdoria +1.5 HA @ 1.43

Cagliari vs Lazio, 04.04.2015 – ora 16:00
Biletul zilei - Italia Serie A, etapa 29

Al doilea meci de pe bilet o are in centrul atentiei pe Lazio, cea mai in forma echipa din Italia la ora actuala, cu punctaj maxim in ultimele cinci etape. Cagliari este in cadere libera, indreptandu-se catre Serie B, insa tocmai echipele de la retrogradare sunt capabile de surprize importante. Avand in vedere ca joaca in deplasare, am ales sa nu risc direct pe victoria lui Lazio, astfel ca in cazul in care trupa din capitala scoate doar un egal aici, pariul va primi cota 1.00.
Pronostic Cagliari vs Lazio: Lazio DNB @ 1.36

Juventus vs Empoli, 04.04.2015 – ora 22:00
Biletul zilei - Italia Serie A, etapa 29

Si in sfarsit ultima predictie aleasa pe biletul acestei etape din Italia Serie A vine de la partida dintre Juventus si Empoli. Ambele echipe sunt intr-o forma buna, neinvinse in ultimele cinci runde, insa nu exista dubii vis a vis de superioritatea gazdelor. De precizat ca Juventus n-a pierdut nici un meci pe teren propriu in acest campionat. Fara sa risc prea mult nici aici, am ales un pariu simplu, si anume victoria Batranei Doamne.
Pronostic Juventus vs Empoli: 1 solist @ 1.37