Biletul zilei: Incep meciurile din preliminariile Euro 2016


Dupa o pauza mai lunga de timp, revenim cu turul agentiilor de pariuri din tara, pentru a vedea ce s-a mai pariat. Astazi, incep meciurile din preliminariile Euro 2016, fiind primele partide care se disputa anul acesta.

La Casa Pariurilor, cel mai pariat eveniment este partida dintre Moldova si Suedia, meci la care s-a pariat 2 solist, la o cota de 1.45.

Biletul zilei: Incep meciurile din preliminariile Euro 2016.

casapprorgttagrf

 

Cea mai mare cota pariata astazi este la partida de maine, Olanda – Turcia, unde s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.52. In rest s-au pariat cote destul de mici, cele mai mari fiind la partidele Spania – Ucraina, 1 solist, cota de 1.32 si Macedonia – Belarus, pariat 1X, cota de 1.44.  S-a pariat si pe victoria Elvetiei cu Estonia, la o cota de 1.20. In rest, s-a pariat pe victoriile favoritelor.

La PublicBet, o alta agentie cunoscuta la noi, cel mai pariat eveniment este meciul de maine dintre Cehia si Letonia, unde s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.25.

Biletul zilei: Incep meciurile din preliminariile Euro 2016.

publicbet

 

Meciul cu cea mai mare cota pariata, este tot partida Olanda – Turcia, unde s-a pariat 1 solist, la cota de 1.55. S-a pariat si pe victoria Suediei in Moldova, la o cota de 1.45. La meciul din grupa C, dintre Spania si Ucraina, s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.35. In rest, si aici ca si la Casa Pariurilor, s-a „mers” tot pe victoria favoritelor.

La online, ca deobicei, s-au pariat si pe cateva surprize. La UniBet, cel mai pariat eveniment din top, este meciul Anglia – Lituania, unde s-a pariat pe victoria oaspetilor, la o cota de 28.00.

Biletul zilei: Incep meciurile din preliminariile Euro 2016.

unibetzTot din preliminariile Euro 2016, s-a mai pariat pe victoria Suediei in Moldova, la o cota de 1.40. La una dintre cele mai echilibrate partide din aceasta etapa a preliminariilor, Israel – Tara Galilor, s-a pariat 1 solist, la o cota de 2.12. S-a pariat si pe o partida din liga a patra engleza, Accrington – Newport, X solist, la o cota de 3.30.

La o alta agentie online, Winmasters, tot partidele din preliminarii sunt cele mai pariate.

Biletul zilei: Incep meciurile din preliminariile Euro 2016.

winmasteresafad

 

Cea mai echilibrata partida care apare in top este meciul dintre Macedonia si Belarus, in timp ce meciul cel mai dezechilibrat este cel dintre Slovenia si San Marino.

PROFITA ACUM DE 100% BONUS pana la 200 RON! DEPUI 200 si pariezi cu 400!