Biletul Zilei : Ies la rampa jucatorii subestimati?


Biletul Zilei : Ies la rampa jucatorii subestimati?

Hmmm, vedem si noi soarele printre aceste zile pline de nori negrii? Eu spun ca ieri, chiar daca nu am avut timp sa fac un articol, pe care l-as fi facut numai despre David West, cu speculatia care am scris-o si pe Facebook legata de 1 solist, a fost o semi raza de soare ca sa spunem asa. Daca observam ca aproape de fiecare data la performante ne-a iesit, in seara aceasta, mizam tot pe ele, 2 la numar!

La noapte sunt 6 dispute majoritatea cu ceva miza si importanta, insa credeti-ma ca deja mi-au ajuns toate surprizele din ultima vreme. Daca am fi sa o luam logic, o favorita destul de clara, chiar daca cota nu i-o arata prin prisma faptului ca-i lipseste una din vedete, este Toronto Raptors, care cred ca va bate, insa las deoparte acest gen de pariuri si merg cum am spus pe bine-cunoscutele „props”-uri, dupa cum le spun americanii! 😀

Biletul Zilei : Ies la rampa jucatorii subestimati? / Thunder@Lakers (2 AM)

Biletul Zilei : Ies la rampa jucatorii subestimati?

Daca jucatori precum Kyrie Irving sau Kevin Love au reusit oarecum sa iasa de sub umbra lui „The King” LeBron James la Cleveland, nu se poate spune acelasi lucru si despre pustiul Dion Waiters, „expediat”, dupa cum foarte mare parte din presa spune, dupa insistentele sau marog, poate doar sugestiile lui insusi LeBron. Nu sunt genul care sa puna paie pe foc si imi vine totusi destul de greu de digerat faptul ca un jucator, fie el chiar si LeBron sa aiba aceasta putere intr-un club. Revenind la baschet totusi, eu spun ca Waiters nu a avut inca sansa sa arate tot ceea ce poate, e tanar, poate progresa mult, iar alaturi de jucatori precum Ibaka, Durant si Westbrook, poate progresa enorm de tare! Daca ma intrebati pe mine, se vede si din prisma evolutiilor sale, statisticile sale imbunatatindu-se semnificativ de cand a venit in Oklahoma, ajungand la o medie de aproximativ 11 puncte pe meci.

Legat de ce am scris despre ceilalti jucatori, acum ceva timp, Waiters a declarat ceva care suna cam asa: „Ei imi paseaza si mie mingea, simt ca au incredere in mine!” Ei bine, cand iesi in presa si faci o asemenea declaratie, e clar ca nu te-ai simtit prea bine jucand pentru Cleveland, iar in momentul in care o „lovesti” pe Atlanta Hawks, o echipa cu una din cele mai bune defensive din liga cu 26 de puncte, ai tot dreptul sa crezi ca ai ceea ce-ti trebuie pentru a face diferenta!

Pronostic: Dion Waiters over 12.5 puncte @ 1.85 @ Unibet

Biletul Zilei : Ies la rampa jucatorii subestimati?

 

 

 

 

 

 

Biletul Zilei : Ies la rampa jucatorii subestimati? / Blazers@Warriors (4:30 AM)

Biletul Zilei : Ies la rampa jucatorii subestimati?

Daca tot vorbim de umbre, ei bine, Draymond Green e cu siguranta vedeta din umbra a celor de la Golden State Warriors, fara doar si poate cea mai buna echipa a sezonului pana in acest moment. Cred ca la finalul sezonului va deveni free-agent, insa cei de la Warriors ar pierde enorm daca il vor lasa sa plece „pe usa din dos”, mai ales dupa ce tocmai antrenorul Kerr, a spus despre Green ca el este jucatorul prin care se transpune cu adevarat spiritul echipei sale si ca, cu siguranta merita premiul pentru cel mai bun aparator al anului. Statistica nu il recomanda chiar asa de tare, insa daca stam sa ne uitam la rolul sau in angrenajul celor de la Golden State, e un element la fel de esential ca si Curry si Thompson!

Vorbim aici despre un alt pusti cu experienta de 2 ani in NBA, care in acest sezon aproape ca si-a dublat cifrele! In momentul asta inscrie in medie pe meci 11.8 puncte, iar cand prinde de-a dreptul ritmul meciului, este imposibil de oprit! In ultimele meciuri in majoritatea a depasit limita impusa astazi de bookmakeri, cu exceptia unuia si eu de fiecare data cand ma gandesc la Green, imi amintesc evolutiile lui de 23 de puncte cu Milwaukee(defensiva incredibila) si cu Clippers si chiar si acelea de 18 cu Dallas si cu Atlanta, unde a stralucit de-a dreptul! Asadar, consider ca forma buna se va perpetua la noapte, iar daca-si intra in mana, poate sa inscrie chiar si din sfertul 1 zece puncte! Un motiv serios pentru care am ales sa vi-l prezint si pe Green este faptul ca aseara a apucat numai 22 de minute in „instructia” pe care cei de la Warriors le-au aplicat-o celor de la Wizards, fiind menajat tocmai pentru disputa de la noapte din Rose Garden si chiar si asa a inscris 13! 🙂

Pronostic: Draymond Green over 12.5 puncte @ 1.85 @ Unibet

Biletul Zilei : Ies la rampa jucatorii subestimati?

 

 

 

 

 

 

Statistica luna martie(pronosticuri individuale): 25W – 17L – Vlad 

Statistica pronosticuri secundare: 16W – 18L