Biletul zilei - Iata recomandarile lui Fredwreck pentru astazi


Biletul zilei – Iata recomandarile lui Fredwreck pentru astazi

1. Kove – Sarkat; Pronostic – Peste 179.5 puncte; Volei

Campionatul de volei al Finlandei nu este cu siguranta unul cel mai spectaculos, insa majoritatea echipelor sunt de valoare apropiata, ceea ce face meciurile de acolo sa se termine in 4-5 seturi uneori. Este si cazul meciului propus de mine astazi. Avem in fata doua echipe care matematic nu mai au vreo sansa in a se salva de la retrogradare (Sarkat) sau in a se califica pentru play-off (Kove). Doua meciuri s-au disputat intre aceste doua echipe, ambele terminandu-se in 4-5 seturi. Ambele trec printr-o perioada foarte nefasta cu infrangerii pe linie, ceea ce ma face sa cred ca acest meci nu se va termina 3-0 pentru una din echipele de mai sus. Un meci de 3-1 cu o medie de 40-45 de puncte pe set poate atinge pronosticul propus astazi.

2. Odolena Voda – Pribram; Pronostic – Peste 179.5 puncte; Volei

Un meci de volei masculin din campionatul Cehiei intre doua echipe vecine de clasament, ambele avand un numar de 26pct. Din nou, pare a fi un meci echilibrat care tind sa cred ca nu se va termina 3-0 pentru niciuna din echipele mentionate mai sus. Matematic, daca meciul se va termina 3-0, atunci totalul de puncte poate fi unde in jurul lui 125, iar asta in cazul in care o echipa nu trece limita de 15 puncte castigate in fiecare set. Insa, daca una din echipele de mai sus va castiga un set, atunci pe langa suma totala de 125 vom mai adauga un numar de 40 puncte (in cazul cel mai pesimist) si vom ajunge la 165pct. Scenariul de mai sus este la modul cel mai pesimist, in cazul in care o echipa nu trece in fiecare set de 12-15 puncte castigate, ceea ce teoretic este foarte greu avand in vedere ca ambele echipe au nevoie de victorie pentru a se mentine in play-off, iar in ultimele 5 meciuri fiecare dintre ele au cedat cate cel putin un set sau doua pe meci.

3. Impel Wroclaw – Ostrowiec Swietokrzyski; Pronostic – Peste 136.5 puncte; Volei

Ne mutam in campionatul de volei feminin al Poloniei unde se disputa ultimul etapa din aceste sezon. Oaspetii au nevoie de victorie ca de aer pentru a putea face saltul din playout catre play-offs. De cealalte parte, gazdele au locul asigurat in play-off ceea teoretic poate reprezenta un meci “amical” pentru ei. Totalul de puncte oferit acestui eveniment trebuie luat in seama. Vorbim aici de o medie de 136.5 puncte care poate fi atinsa chiar si cu un scor de 3-0 cu o medie de 46-47 goluri pe set. Din nou, tinand cont de nevoie de victorie de care au nevoie cei la Ostrowiec, cred ca acest meci va merge lejer in 4-5 seturi.

4. Lugi – Redbergslids; Pronostic – Peste 49.5 puncte; Handbal

Din handbalul suedez va prezint un meci foarte “ofensiv” dupa cum spun statisticile. In ultimii 5 ani, cu un total de 25 de meciuri, intalniri dintre aceste doua echipe s-au incheiat in mare parte mereu peste media impusa in acest pronostic. In intalnirile directe de acasa cu cei de la Redbergslids, Lugi a marcat mereu peste 25 de goluri, iar oaspetii merg pe
aceeasi lungime de unda: peste 26-27 goluri marcate gazdelor. Un alt factor care ne arata faptul ca aceste echipe sunt de valori apropiate este clasamentul. Distanta de un punct dintre acestea si faptul ca ambele lupta pentru un loc cat mai sus in play-off poate un reprezenta un moment bun pentru a juca “total puncte” ca si pronostic.

5. IK Savehof – Malmo; Pronostic – Peste 46.5 goluri; Handbal

Un meci intre doua echipe care se lupta pentru un loc in play-off, cu o diferenta de un punct intre ele si situate pe 7 (Savehof), respectiv 8 (Malmo) in clasament. In acest moment ambele sunt pe locuri de play-off, insa Hammarby care va juca peste 2 zile cu Malmo este foarte aproape de cele doua (1 pct diferenta) iar acest meci poate fi capital. Din nou, majoritatea meciurilor dintre Savehof si Malmo s-au incheiat cu o medie de 50-52 de puncte iar limita pe meciul de astazi este chiar mai mica: 47 goluri. Fiind de valoare apropiata si luptand pentru o calificare cat mai buna, cred ca acest meci va atinge lejer 50 de puncte.

6. Metalurg Zhlobin – Neman Grodno; Pronostic – Peste 3.5 goluri; Hochei

“Peste 3.5 goluri” ca si pronostic intr-un meci de Belarus unde media este 5.7 – 6.1 pe meci este “mina de aur” pentru pariurile sportive. Intr-adevar, se intalnesc doua echipe care in meciurile pe care l-au disputat pana acum au avut o medie de 4.5 – 4.8 goluri insa nu in intalnirile directe. Ultimele 5 meciuri directe din 2015 disputate intre aceste doua echipe sau incheiat de fiecare data cu o medie de peste 3.5 goluri pe meci. Este un meci din playoff iar scorul la general este de 1-1. Cu siguranta nu se vor apara si vor incerca sa inscrie. De altfel, ultimul meci s-a incheiat 4-4, iar penultimul 3-1.

7. HK Vitebsk – Gomel; Pronostic – Peste 4.5 goluri; Hochei

Desi Gomel coduce seria din play-off cu scorul de 2-0, iar Vitebsk nu traverseaza o perioada tocmai buna, 3 infrangeri in ultimele 5 meciuri plus ca din 2011 si pana in prezent nu i-au invins niciodata pe oaspeti, cred ca acest meci va arata diferit din punct de vedere al golurilor. Gazdele au nevoie de victorie iar pentru asta au nevoie sa inscrie. Gomel poseda o forta ofensiva foarte mare iar Vitebsk poate primii cateva goluri foarte lejer, insa cred vor si inscrie, cel putin 2-3 goluri.

8. AS Roma – Juventus Torino; Pronostic – Peste 5.5 cartonase galbene; Fotbal

Un “Derby d’Italia”, destul de tensionat la prima vedere daca ne raportam la faptul ca Roma trebuie sa tina aproape de Juventus poate atinge usor media de 6 cartonase pe meci. Arbitrul intalnirii va fi Daniele Orsato, arbitru care pana acum are o medie de 5-6 cartonase galbene acordate pe meci. Exista premize sa vedem un meci tensionat.

11015311_820313628006233_188548635_n

Scris de Fredwreck