Biletul zilei - Germania Bundesliga, etapa 27


Biletul zilei – Germania Bundesliga, etapa 27

Perioada: 04,05 Aprilie 2015
Cota finala: 3.47 la Unibet

Probabil majoritatea dintre voi abia asteptau sa treaca pauza internationala si sa se reia competitiile intercluburi. Ei bine, se anunta un weekend incendiar cu super derby-uri si multe ponturi pe site. In cele ce urmeaza am ales o tripla pe etapa cu numarul 27 a Bundesligii, la o cota finala atractiva de 3.47. Etapa se joaca pe 4 si pe 5 Aprilie, insa toate cele trei meciuri de pe bilet vor avea loc sambata, adica pe 4.

Wolfsburg vs Stuttgart, 04.04.2015 – ora 16:30
Biletul zilei - Germania Bundesliga, etapa 27

Wolfsburg n-are nevoie de prea multa prezentaer dupa ce a aratat in actuala stagiune, fiind practic cea mai buna formatie din Germania, excluzand-o aici pe Bayern, echipa fara adversar. De Bruyne si colegii sai vor primi vizita lanternei rosii din Bundesliga, Stuttgart, echipa obligata sa obtina puncte la orice meci. Ma astept insa ca Wolfsburg sa-si confirme superioritatea, lucru firesc in conditii normale dupa parerea mea.
Pronostic: 1 solist @ 1.42

Hoffenheim vs M’gladbach, 04.04.2015 – ora 16:30
Biletul zilei - Germania Bundesliga, etapa 27

Al doilea meci care mi-a atras atentia pentru astazi vine tot de sambata, atunci cand Hoffenheim si Borussia Moenchengladbach vor fi puse fata in fata intr-un meci extrem de important pentru ambele. Gazdele lupta pentru un loc de Europa League, pe cand Gladbach vrea sa isi cimenteze locul de Champions League, ba chiar locul trei pentru a juca direct in grupe si pentru a evita fazele preliminarii. La fel ca in 5 din ultimele 6 confruntari directe, ma astept la un meci cu goluri in ambele porti.
Pronostic Hoffenheim vs M’gladbach: Ambele marcheaza @ 1.62

Dortmund vs Bayern, 04.04.2015 – ora 19:30
Biletul zilei - Germania Bundesliga, etapa 27

Capul de afis al acestei etape vine din Germania Bundesliga, acolo unde Borussia Dortmund si Bayern Munchen vor oferi clasicul fotbalului german, sambata seara de la ora 19:30. Reus si colegii sai au nevoie de victorie pentru a spera in continuare la un loc de cupa europeana, pe cand pentru Bayern meciul nu are o miza prea ridicata, insa orgoliile intr-un astfel de derby ar trebui sa se ridice la un nivel special. Ma astept ca bavarezii sa isi confirme superioritatea, asa cum au facut-o pe tot parcursul stagiunii curente.
Pronostic Dortmund vs Bayern: Bayern DNB @ 1.51