Biletul zilei - Germania Bundesliga, etapa 24


iletul zilei – Germania Bundesliga, etapa 24

Cota finala: 3.37 Unibet

Salutare prieteni! Am inceput luna Martie in forta, cu cinci pronosticuri corecte din tot atatea, plus un bilet castigat, din tot atatea oferite :)). Sper ca si weekendul asta sa aduca ceva profit, iar pentru inceput m-am gandit la un bilet pe etapa 24 din Germania Bundesliga, mai exact o tripla. Am format o cota tentanta de 3.37, insa problema principala ar fi ca am mers numai pe mana oaspetilor la toate cele trei recomandari.

Augsburg vs Wolfsburg, 7 Martie – ora 16:30
Biletul zilei - Germania Bundesliga, etapa 24Asadar, primul meci de pe bilet va avea loc sambata dupa amiaza de la ora 16:30 si le va avea ca protagoniste pe Augsburg si Wolfsburg, doua dintre formatiile care se bat la locurile de cupe europene. Augsburg se numara printre candidatele la locurile de Europa League, insa vine dupa o perioada complicata, fara victorie in ultimele patru runde, fiind iesita serios din forma. In schimb Wolfsburg face show etapa de etapa, cu goluri multe, neavand nici un fel de emotii momentan in ceea ce priveste locul secund din Germania. Mizam pe victoria oaspetilor, iar in caz de egal primim cota 1.00.
Pronostic Augsburg vs Wolfsburg: Wolfsburg DNB @ 1.48 la Unibet

Hamburg vs Dortmund, 7 Martie – ora 16:30
Biletul zilei - Germania Bundesliga, etapa 24Al doilea meci de pe biletul acestei etape o va avea in centrul atentiei pe Dortmund, una dintre cele mai in forma echipe din Germania mergand pe terenul lui Hamburg, echipa care se zbate sa evite retrogradarea si in actuala stagiune. Hamburg este printre codase, mai exact prima deasupra zonei fierbinti, pe cand Borussia, asa cum am spus, este pe cai mari in campionat, venind tare din spate dupa un tur dezastruos. Reus si colegii sai au patru victorii in ultimele patru etape si nu-si permit pasi gresiti daca vor sa prinda o cupa europeana pana la final.
Pronostic Hamburg vs Dortmund: 2 solist @ 1.55 la Unibet

Mainz vs M’gladbach, 7 Martie – ora 19:30
Biletul zilei - Germania Bundesliga, etapa 24
Si ultimul meci de pe biletul rundei 24 in Germania Bundesliga va inchide ziua de sambata in campionatul intern, urmand sa le puna fata in fata pe Mainz si Moenchengladbach. Gazdele nu par sa mai aiba aceeasi forta ca in tur sau ca in stagiunile precedente, in timp ce Gladbach ramane una dintre favoritele la un loc de Champions League. Oaspetii s-au distanta la patru puncte de locul patru, cimentandu-si usor ultima pozitie de pe podium. Sunt de parere ca nu e loc de pasi gresiti in acest moment pentru Borussia.
Pronostic Mainz vs M’gladbach: X2 @ 1.47 la Unibet

Asa cum v-am obisnuit deja, de fiecare data cand propunem o dubla/tripa va aratam si unde veti obtine cel mai mare potential castig, precum si cel mai bun bonus:

Topul celor mai bune cote la pariuri si bonus pentru acest bilet

1

bet3652 Pariaza acum la Bet365
cota finala: 3.52
castig: 352
100% bonus pentru primul depozit pana la 200 ron.

2

unibet2 Pariaza acum la Unibet
cota finala 3.46
castig : 346
50% pana la 150 ron pentru un pariu fara risc.

3

sportingbet23 Pariaza la Sportingbet

cota finala : 3.32

castig : 332

50% pana la 400 RON bonus de bun venit.

4

publicbetlogo Pariaza la Publicbet
cota finala: 3.35
castig: 319
NU ofera BONUS