Biletul zilei: Galacticii favoriti in Germania


Facem si astazi un tur al agentiilor de pariuri din tara pentru a vedea ce s-a mai pariat pe la noi. Avem astazi alte doua partide din optimile de finala ale Ligii Campionilor, un meci din Romania si multe partide de tenis.

La Casa Pariurilor, cel mai pariat meci de astazi este, cum era de asteptat, o partida din Liga Campionilor, Schalke – Real Madrid, pariata 2 solist, la o cota de 1.47.

Biletul zilei: Galacticii favoriti in Germania

casapar

La cealalta partida din optimile Ligii, Basel – FC Porto, s-a pariat X2, la o cota de 1.36. La partida din Cupa Ligii Romaniei, Steaua – Astra, s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.85. Cea mai mare cota pariata astazi, o gasim la meciul Birmingham – Middlesbrough, pariata 2 solist, la o cota de 2.05. In rest, avem partide din turneele ATP si WTA, de la Dubai, Rio, Delray Beach si Marseille. Cea mai mare cota pariata la tenis este la partida de la Dubai, dintre C.Wozniacki si A.Cornet, unde s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.30.

La PublicBet, avem acelasi lider in topul pariurilor, Schalke – Real Madrid, pariat tot 2 solist, la o cota de 1.47.

Biletul zilei: Galacticii favoriti in Germania

poublic

S-a mai pariat pe o singura partida de astazi, cealalta optime de finala din Liga, Basel – Porto, unde s-a pariat X2, la o cota de 1.38. S-au pariat partide de maine, din Europa League, Wolfsburg – Sporting 1 (1.60), AS Roma – Feyenoord 1 (1.52) si Liverpool – Besiktas 1 (1.60). In rest, s-a pariat doar pe partide din week-end.

La online, tot meciurile din Liga Campionilor sunt la putere. La UniBet, singura diferenta este ca s-a pariat X, la ambele partide.

Biletul zilei: Galacticii favoriti in Germania

publicb

La Basel – Porto, cota la X este de 3.20, in timp ce la Schalke – Real Madrid este de 4.85. S-a mai pariat pe o partida din liga a treia engleza, Leyton – Bradford 2 solist, la o cota de 2.45. In top patru este si o partida din box, unde in meciul dintre G.Golovkin si M.Murray, s-a pariat pe o surpriza, 2 solist, la o cota de 9.00.

La Winmasters, tot partidele din Liga Campionilor sunt cele mai pariate, in timp ce restul meciurilor de aici din top, nu apar la celelate agentii ca fiind foarte pariate.

Biletul zilei: Galacticii favoriti in Germania

winmasPROFITA ACUM DE 100% BONUS pana la 200 RON! DEPUI 200 si pariezi cu 400!