Biletul Zilei : Furia lui Westbrook sau stiinta lui Gregg?


Biletul Zilei : Furia lui Westbrook sau stiinta lui Greg?

Daca in Europa am dat lovitura ieri, ei bine, NBA nu este deloc de neglijat, intrucat am lovit oarecum jackpot-ul si aici, cu ambele pronosticuri oferite pe performante castigatoare, cel pe Dion Waiters mai ca a iesit si punctajul dublu decat ar fi trebuit.

Eu voi pleca imediat dupa ce postez acest articol si prin urmare nu pot sa mai astept sa apara si performantele, insa daca imi va placea ceva la ora cand ajung acasa, sa fiti siguri ca voi posta! 😀

Biletul Zilei : Furia lui Westbrook sau stiinta lui Gregg? / Spurs@Thunder (3:30 AM)

Biletul Zilei : Furia lui Westbrook sau stiinta lui Gregg?

Stau si ma gandesc putin la faptul ca cei de la Phoenix aveau o cota imensa, dar imensa dupa ce au avut si 6-7 infrangeri consecutive la prinderea playoff-urilor, iar acum, dupa o serie incredibila, i-au depasit deja pe Pelicans, iar daca Thunder nu va reusi sa tina masinaria sau mai degraba bestia ofensiva „Russell Westbrook” in functiune, vor avea viata foarte grea!

Ce spune statistica? – Ei bine, cand vine vorba de clasicele si traditionalele dueluri dintre Spurs si Oklahoma, lucrurile mereu se incing  si ies scantei, dovada fiind numeroasele OVER-uri de-alungul timpului. In ceea ce priveste victoriile, cei din San Antonio stau mai bine cu 19-6, insa cand privim situatia din punct de vedere al handicapului, roata se intoarce si disputele mereu au fost aproape la limita, OKC avand avantajul handicapului la 13-5.

Match-up-uri decisive – Deja se incing discutiile in State despre potentialul MVP al acestui sezon, impartindu-i pe Westbrook in „bad guy” si pe Curry in „good guy”, dar asta este alta discutie, intrucat domnul „Triple-double” de la OKC va cauta sa faca un nou meci mare impotriva batranului vulpoi Gregg Popovich. Russ inscrie in ultimele meciuri 30+ de puncte de unul singur si paseaza, recupereaza, fiind o masinarie de baschet, iar pe langa el, cei de la OKC ii mai au pe Dion Waiters, despre care v-am vorbit ieri si achizitia perfecta a lui Enes Kanter, care aseara a inscris si el +25 de puncte. Consider ca ambele echipe fiind in postura de back-to-back, valoarea si in special tineretea acestor 3 jucatori va reusi sa domine cel putin sub panou oarecum jocul pozitional celor de la Spurs! 🙂

Pronostic: Oklahoma City Thunder +7.5 @ 1.85

Cod Superbet: 999A-Y1VN4B