Biletul zilei - Fredwreck ne ofera si astazi cateva ponturi


Biletul zilei – Fredwreck ne ofera si astazi cateva ponturi

Dynamo Krasnodar – Omichka; Pronostic – Peste 180.5 puncte; Volei

Un meci de volei feminine din campionatul Rusiei intre doua echipe vecine de clasament, cu o diferenta de un punct intre acestea. Este un meci echilibrat care tind sa cred ca nu se va termina 3-0 pentru niciuna din echipele mentionate mai sus. Matematic, daca meciul se va termina 3-0, atunci totalul de puncte poate fi unde in jurul lui 125, iar asta in cazul in care o echipa nu trece limita de 15 puncte castigate in fiecare set. Insa, daca una din echipele de mai sus va castiga un set, atunci pe langa suma totala de 125 vom mai adauga un numar de 40 puncte (in cazul cel mai pesimist) si vom ajunge la 165pct. Scenariul de mai sus este la modul cel mai pesimist, in cazul in care o echipa nu trece in fiecare set de 12-15 puncte castigate, ceea ce teoretic este foarte greu avand in vedere ca ultimele 22 de meciuri dintre Krasnodar si Omischka, doar 6 s-au incheiat cu scorul de 3-0. Mizez pe valoare apropiata a acestor doua echipe ca nu se va incheia cu scorul de 3-0 final.

Odense Bulldogs – Esbjerg; Pronostic – Peste 4.5 goluri; Hochei

Statistic, campionatul de hochei danez este unul unde media de goluri pe meci atinge limita de 5.9 – 6.2. Avem in fata doua echipe cu un atac foarte bun dar si cu o aparare la fel de slaba. Ambele isi disputa primul meci din play-off, si ambele in timpul campionatului au avut o medie de 6 goluri pe meci (Odense), respectiv 7.5 goluri pe meci (Esbjerg) ultima fiind de altfel cea mai mare din campionat. Din 1998 si pana in prezent, meciurile dintre aceste doua echipe s-au incheiat cu scoruri fluvii, doar 10 meciuri avand la final un rezultat de 1-2 sau 2-2. Ultimele 5 meciuri pe care acestea l-au disputant ne arata clar o medie de 5.5-6.5 goluri pe meci. Avand in vedere ca ambele vin cu o defensive slaba, exista toate sansele sa avem un meci “fluviu”.

Hr. Kralove – Sigma Olomuc; Pronostic – Hr.Kralove sa castige meciul; Hochei

Pronosticul este in felul urmator. Daca echipa 1 (Hr.Kralove) termina la egalitate meciul in sine, insa se impune in prelungiri sau penalty-uri, atunci evenimentul este castigator. Sigma Olomuc trece printr-o perioada foarte proasta daca ne uitam la ultimele meciuri jucate, acasa si in deplasare: 15 meciuri, 1 victorie, 14 infrangeri dintre care doua in “over
time”. De cealalta parte, Hr.Kralove sta mult mai bine, mai ales in meciurile de pe teren propriu: 10 partide, 7 victorii si 3 infrangeri. In meciurile directe din ultimii 2 ani, Kralove conduce cu 2-1 la general, ambele victorii fiind obtinute in deplasare. Un alt aspect de luat in seama este faptul ca Hr. Kralove incearca sa obtina un loc cat mai bun pentru playoff-ul din sferturi de finala, pe cand Olomuc pare ca pierdut orice sansa de a se mai salva in acest sezon. Am ales pronosticul “Hr.Kralove sa castige meciul” pentru ca hocheiul din Cehia este foarte imprevizibil de multe ori, insa in acest caz tinda sa cred ca nu vom avea surprize.

Barcelona – Alba Berlin; Pronostic – Alba Berlin sa marcheze peste 68pct; Baschet

Un meci de baschet din Euroliga intotdeauna surprinde. Avem cazul Barcelona care nu trece printr-un sezon foarte bun. Dovada este faptul ca acestia sunt pe cale sa piarda calificarea in play-off-ul Euroligii. De cealalta parte, Alba Berlin, echipa germana, vine dintr-un campionat unde se marcheaza destul de mult. Pronosticul de 68pct pentru Alba Berlin pare unul destul de bun avand in vedere ca echipa germana, in deplasare, din 12 meciuri doar 3 s-au incheiat sub 68 de puncte. Pe langa asta, Barcelona are o aparare slaba daca ne uitam la ultimele 12 meciuri disputate de acestia pe teren propriu: 11 partide in care a primit peste 70 de puncte si una singura in care a primit doar 53. Mai mult, in meciurile din Euroliga de fiecare data au primit cel putin 70pct. Sunt vecine de clasament iar cu o victorie astazi, Alba Berlin poate urca pe locurile de play-off. Vor fi nevoiti sa atace.

Anadolu Efes – CL Baskonia; Pronostic – Dontaye Draper sa marcheze peste 7.5 puncte; Baschet

Point guard-ul celor de la Anadolul Efes in varsta de 30 de ani, nominalizat de mai multe ori MVP-ul campionatului din Turcia si cu o medie de 15-16 puncte pe meci, are toate sansele sa marcheze cel putin 8 puncte in acest partida. Pozitia pe care acesta o are in teren (point guard) adica acel jucator care cauta sa arunce de 3 puncte, ii ofera toate sansele sa atinga limita de 8. Este un jucator ofensiv, destul de bun de la aruncarile de 3 puncte, un jucator care a trecut si pe la Real Madrid si Cedevita Zagreb si care joaca foarte bine sub presiune.

sedsa5

Scris de Fredwreck