Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Biletul zilei fotbal - 27.07.2022 - de la Marius - Ponturi Bune

Biletul zilei fotbal din data de 27 iulie este format din trei evenimente din Champions League, incepand cu ora 20:00. Pe bilet avem cote intre 1.80 si 2.30, ca in final sa ajungem la o cota de 9.11 la Superbet. Sa fie verde!
Biletul zilei fotbal
July 27,2022
20:00

Biletul zilei fotbal

Biletul zilei - Barcelona vs Real Madrid - 19.03.2023

Poti paria Biletul zilei fotbal la pariuri pana la ora 20:00

Zurich vs Qarabag

  • In tur, Qarabag s-a impus cu scorul de 3-2, la capatul unui meci extrem de spectaculos.
  • Zurich vine dupa un 0-0 cu Luzern in campionat, meci in care si-a odihnit mai multi jucatori de baza, in timp ce Qarabag nu a jucat.

Am ales pariul „GG3+”, deoarece Zurich este nevoita sa joace ofensiv, al victorie, in timp ce Qarabag este o formatie ofensiva, ce marcheaza constant.

Slovan Bratislava vs Ferencvaros

  • In partida tur, Slovan Bratislava a produs surpriza si s-a impus cu 2-1, desi Ferencvaros a deschis scorul.
  • Slovan Bratislava vine dupa victoria cu 4-0 contra celor de la Trecin din campionat, in timp ce Ferencvaros nu a mai disputat niciun joc.

Am ales pariul „GG3+”, deoarece sunt doua echipe ofensive, cu jucatori de calitate in atac, care oricand pot face diferenta. De altfel, Ferencvaros va trebui sa joace totul pe cartea atactului.

Olympiakos vs Maccabi Haifa

  • In mansa tur, scorul a fost 1-1, meci in care Olympiakos a deschis scorul inca din minutul 7′, dar s-a vazut egalata in prelingiri.
  • A fost primul joc oficial pentru Olympiakos din acest sezon, in timp ce Maccabi Haifa a jucat Supercupa, pierduta la penalty-uri.

Am ales pariul „1 & 2+”, deoarece Olympiakos este echipa mai valoroasa, cu mai multa experienta si ma astept sa se impuna, mai ales ca joaca in fata propriilor suporteri.

Biletul zilei fotbal – 27.07.2022 ponturi pariuri

Slovan Bratislava vs Ferencvaros: La victorie, Slovan Bratislava are o cota de 2.85 la Unibet, iar Ferencvaros primeste o cota de 2.50 la Betano. Pentru pariul „X”, 888sport ofera o cota de 3.25.

Joaca Biletul zilei fotbal la Superbet!

Pariaza responsabil!

Plasează pariul