Biletul zilei - formula recuperare 25.04.2016


Biletul zilei – formula recuperare 25.04.2016

Biletul zilei - formula recuperare 25.04.2016

Pentru acest bilet al zilei este nevoie sa mizam 19.04 lei pentru a recupera pierderea de ieri si a avea inca un profit de 10 lei.

Va reamintesc formula:

PARIU = (Total pierderi anterioare + Profitul dorit) / (Cota meci 1 * Cota meci 2 * Cota meci 3)-1

Pierderea anterioara este considerata doar cea de ieri, deoarece am revenit la miza initiala dupa biletul castigator. Profitul, asa cum am stabilit de la inceput, ramane de 10 lei/bilet(eventual mai mult daca biletul dinainte a fost tot verde).

Astfel, rezultatul formulei:

PARIU = (10+10) / (1.22*1.38*1.22)-1

Scurte analize:

Tottenham chiar are sanse la titlu, mici, dar are. Astazi intalneste un adversar modest care in deplasare nu prea face „minuni”. Victoria gazdelor pare cel mai bun solist pe ziua de azi.

Meciul 4 dintre Trentino si Modena va avea loc azi. Cele doua echipe sunt foarte apropiate ca valoare, iar sansele sunt undeva la 50-50. Cred ca ambele echipe vor castiga minim un set, Modena fiind capabila chiar si de o surpriza.

Carpi este amenintata de retrogradare iar Empoli incheie sezonul linistita, clasata poate chiar pe o pozitie mai buna decat era de asteptat. In deplsare, oaspetii de astazi au un parcurs foarte slab si cred ca astazi este o oportunitate buna pentru Carpi sa mai adune unul sau 3 puncte.