Biletul zilei - Formula recuperare 24.04.2016


Biletul zilei – Formula recuperare 24.04.2016

Biletul zilei - Formula recuperare 24.04.2016

Ieri am reusit sa bifam primul bilet castigator din aceasta serie, acesta garantandu-ne insa profit per total!

Dat fiind faptul ca am prins ultimul bilet, revenim la suma initiala de 10 lei. Am ales o cota de 2.74 alcatuita cu ajutorul membrilor de pe Grupul Oficial Ponturi Bune.

Pe scurt, va voi spune cum am ajuns la aceste selectii pentru biletul zilei:

Nadal si Nishikori au jucat excelent in acest turneu neoferind vreo sansa adersarilor pana acum. Astazi ma astept la un meci strans, iar, chiar daca va fi terminat in 2 seturi, cred ca minim 19 game-uri se vor juca.

Zenit vine din spate foarte tare. Rostov este surpriza campioantului in Rusia si are sanse reale la titlu. Totusi, mizam pe experienta jucatorilor lui Zenit, dar si pe forma. Cel putin un egal ar trebui sa scoata campioana.

Sincer va spun, experienta mea in Handbal este una foarte slaba, insa merg pe increderea urmaritorilor de pe grup. Acolo mi-a fost recomandata victoria oaspetilor, dar am luat handicap ajustabil pentru cresterea sanselor.

Crystal Palace si Watford au reusit sa ajunga pana in semi-finala. Este o preformanta laudabila pentru ambele echipe si cred ca astazi niciuna nu va risca si vor sta „la cutie”. Ma astept la un meci inchis, fara faze prea multe, si in niciun caz cu mai mult de 3 goluri.