Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Biletul zilei - FCSB vs Universitatea Craiova - 02.09.2023 - Superliga

Pentru data de 2 septembrie am format un Bet Builder la Betano în COTĂ 6.20 pentru derby-ul FCSB vs Universitatea Craiova, meci din etapa cu numărul 8 în Superliga, cu ora de începere 21:45. Să fie verde!
Biletul zilei fotbal
September 02,2023
21:45

Biletul zilei FCSB vs Universitatea Craiova

Biletul zilei - Inter vs AC Milan - 16.09.2023

Poți paria Biletul zilei fotbal la pariuri până la ora 21:45

FCSB vs Universitatea Craiova

  • FCSB este pe primul loc în Superliga, cu 15 puncte, în timp ce Universitatea Craiova ocupă locul secund, cu 14 puncte, însă oltenii au cu un joc mai mult disputat.
  • Atât FCSB, cât și Universitatea Craiova vin după prima înfrângere suferită în campionat. Gazdele au pierdut cu UTA Arad (2-1), în timp ce oaspeții au pierdut cu Farul (2-0). Înainte de acest eșec, FCSB avea 5 victorii, în timp ce Craiova reușea 4 victorii și 2 remize
  • În sezonul precedent, cele două echipe se întâlneau de 4 ori – ambele câștigau câte un joc, iar două partide se încheiau la egalitate.

Am ales acest Bet Builder, deoarece mă aștept la un joc disputat, tensionat și spectaculos în același timp, deoarece este un meci al orgoliilor. Cu siguranță, vom asista la o partidă cu multe reușite, asta și pentru că sunt două formații ofensive, cu potențial în atac.

Biletul zilei – FCSB vs Universitatea Craiova – 02.09.2023 ponturi pariuri

FCSB vs Universitatea Craiova: La victorie, FCSB are o cotă de 2.35 la Unibet, iar Universitatea Craiova primește o cotă de 2.85 la Betano. Pentru pariul „X”, 888sport oferă o cotă de 3.70.

Joacă Biletul zilei la Betano!

Pariază responsabil!

Plasează pariul