Biletul zilei - Europa League


Biletul zilei – Europa League

Salut prieteni! Azi avem Europa League din nou si nu se putea sa trec cu vederea a doua cea mai importanta competitie intercluburi. M-am orientat spre trei partide, cotele fiind pana in 1.50, deci sper sa nu-mi dea prea multe batai de cap. Cota finala este de aproximativ 3.07 in oferta Unibet.

Primul meci este cel dintre Inter si Wolfsburg, meci la care ma astept ca oaspetii sa obtina cel putin un rezultat de egalitate. Inter este de nerecunoscut in ultimii 2-3 ani, iar sezonul acesta pare sa fie unul de-a dreptul dezastruos, pe cand nemtii sunt pe cai mari. Cea de-a doua partida vine din Turcia, acolo unde Besiktas, echipa care a eliminat-o pe Liverpool, are de intors un 1-2 suferit in Belgia contra lui Club Brugge, deloc imposibil. Ma astept ca turcii sa castige, iar in caz de egalitate pariul va primi cota 1.00. Ultimul meci de pe acest bilet le va pune fata in fata pe Dinamo Kiev si Everton. Englezii sufera mult in jocul din deplasare, desi in Europa League nu s-au descurcat tocmai rau, in comparatie cu ceea ce arata in campionat, acolo unde se afla aproape de retrogradare. Ucrainienii sunt foarte solizi pe propria arena, iar din aceasta cauza mizez pe victoria lor. Ca si la al doilea meci de pe bilet, daca vom vedea un egal, pariul va primi cota 1.00.

Biletul zilei - Europa League

 

N-a fost deloc greu sa aleg agentia. Ce-i drept Unibet este printre favoritele mele, insa nu poate fi trecut cu vederea faptul ca are si printre cele mai bune cote de pe piata. Am cautat sa compar cateva agentii, iar aproape ca de fiecare data, Unibet s-a dovedit alegerea cea mai buna. Acum depinde de fiecare ce si cum joaca. Si eu prefer de multe ori Sportingbet, insa, cum am zis, azi mi-a fost usor sa aleg.