Revenim si astazi cu un tur al agentiilor de pariuri pentru a vedea ce s-a mai pariat astazi. Oferta nu este bogata, insa totusi sunt meciuri in mai multe competitii din Europa si America de Sud.

La Casa Pariurilor, una dintre cele mai frecventate agentii din tara, meciul cel mai jucat este cel dintre Preston si Man Utd, din FA Cup, meci pariat 2 solist, la o cota de 1.50.

Biletul zilei: Eibar – Elche meciul zilei in Spania.

casapa

Cea mai mare cota pariata astazi este la meciul dintre Eibar si Elche, la care s-a pariat 1 solist, la o cota de 2.25. S-au mai pariat cote mari la meciurile Xanthi – Platanias 1 (1.75), Brest – Nimes 1 (1.70) si Catania – Crotone 1 (1.70). S-au mai pariat meciuri din Israel, Portugalia si Germania.

La PublicBet, doar patru meciuri din top sunt de astazi, cea mai mare cota pariata de astazi, este la partida din FA Cup dintre Preston si Man Utd, pariat 2 solist, la o cota de 1.55.

Biletul zilei: Eibar – Elche meciul zilei in Spania.

publicbet

S-au mai jucat pe meciuri din Turcia, Galatasaray – Balikesir, 1 solist, la o cota de 1.25, un meci din Croatia, Dinamo Zagreb – Zadar 1 solist, la o cota de 1.15 si un meci de la turneul WTA de la Dubai, Safarova – Puig, pariat 1 solist la o cota de 1.25. Celelalte partide sunt din zilele urmatoare, inclusiv din partidele de Champions League.

La online, lucrurile nu stau foart diferit. Cel mai pariat meci la UniBet, este aceeasi partida din FA Cup, dintre Preston si Man Utd, pariat 2 solist, la o cota de 1.46.

Biletul zilei: Eibar – Elche meciul zilei in Spania.

unibet

Se merge pe o surpriza in partida de Serie B dintre Catania si Crotone, unde s-a pariat 2 solist, la o cota de 5.75. Si partida din Primera Division, dintre Eibar si Elche este in top, unde s-a pariat 1 solist, la o cota de 2.25. Ultima partida din top, este cea din 2.Bundesliga, dintre St. Pauli si Greuther Furth, unde s-a pariat 2 solist, la o cota de 2.70.

La Winmasters, singura partida care este in top si apare si la celelalte agentii este cea dintre Eibar si Elche.

Biletul zilei: Eibar – Elche meciul zilei in Spania.

winmaster

PROFITA ACUM DE 100% BONUS pana la 200 RON! DEPUI 200 si pariezi cu 400!.

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletul zilei – 22-11-2017 – Claudiu Hood Biletul zilei 22 Noiembrie! 4 evenimente ce le vom urmări cu mare interes! EUROPA: UEFA Youth League - Grupe - Runda 5 Atl. Madrid U19 - AS Roma U19 22.11.2017 15:00 EUROPA: Liga Ca...
Biletul zilei din Uefa Champions League 21 NOIEMBRIE de la Gabriel Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe!Trebuie sa ne bucuram de partidele din Uefa Champions League, asa ca pentru astazi o sa va propun si acest bilet interesant. Il puteti plasa asa sau sa ...
PONTURI Andria | Rio de Janeiro challenger (21.11.2017) PONTURI Andria | Rio de Janeiro challenger (21.11.2017)The Association of Tennis Professionals (ATP) Challenger Tour este titulatura pe care o primesc competițiile de rang secund în circuitul ma...