Revenim si astazi cu un tur al agentiilor de pariuri pentru a vedea ce s-a mai pariat astazi. Oferta nu este bogata, insa totusi sunt meciuri in mai multe competitii din Europa si America de Sud.

La Casa Pariurilor, una dintre cele mai frecventate agentii din tara, meciul cel mai jucat este cel dintre Preston si Man Utd, din FA Cup, meci pariat 2 solist, la o cota de 1.50.

Biletul zilei: Eibar – Elche meciul zilei in Spania.

casapa

Cea mai mare cota pariata astazi este la meciul dintre Eibar si Elche, la care s-a pariat 1 solist, la o cota de 2.25. S-au mai pariat cote mari la meciurile Xanthi – Platanias 1 (1.75), Brest – Nimes 1 (1.70) si Catania – Crotone 1 (1.70). S-au mai pariat meciuri din Israel, Portugalia si Germania.

La PublicBet, doar patru meciuri din top sunt de astazi, cea mai mare cota pariata de astazi, este la partida din FA Cup dintre Preston si Man Utd, pariat 2 solist, la o cota de 1.55.

Biletul zilei: Eibar – Elche meciul zilei in Spania.

publicbet

S-au mai jucat pe meciuri din Turcia, Galatasaray – Balikesir, 1 solist, la o cota de 1.25, un meci din Croatia, Dinamo Zagreb – Zadar 1 solist, la o cota de 1.15 si un meci de la turneul WTA de la Dubai, Safarova – Puig, pariat 1 solist la o cota de 1.25. Celelalte partide sunt din zilele urmatoare, inclusiv din partidele de Champions League.

La online, lucrurile nu stau foart diferit. Cel mai pariat meci la UniBet, este aceeasi partida din FA Cup, dintre Preston si Man Utd, pariat 2 solist, la o cota de 1.46.

Biletul zilei: Eibar – Elche meciul zilei in Spania.

unibet

Se merge pe o surpriza in partida de Serie B dintre Catania si Crotone, unde s-a pariat 2 solist, la o cota de 5.75. Si partida din Primera Division, dintre Eibar si Elche este in top, unde s-a pariat 1 solist, la o cota de 2.25. Ultima partida din top, este cea din 2.Bundesliga, dintre St. Pauli si Greuther Furth, unde s-a pariat 2 solist, la o cota de 2.70.

La Winmasters, singura partida care este in top si apare si la celelalte agentii este cea dintre Eibar si Elche.

Biletul zilei: Eibar – Elche meciul zilei in Spania.

winmaster

PROFITA ACUM DE 100% BONUS pana la 200 RON! DEPUI 200 si pariezi cu 400!.

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletul de weekend – 21-02-2018 – Claudiu Hood Biletul de weekend! Format din 5 evenimente! 1 meci se dispută sâmbătă, 4 duminică! Precum v-am obișnuit prin sfaturile zilnice, profitați Live pe seama fiecărui eveniment! Ultimul bil...
Biletul săptămânal – 21-02-2018 – Claudiu Hood Biletul săptămânal! Având în componență evenimente ce se dispută vineri-sâmbătă și duminică! 5 evenimente pe baza cărora puteți profita Live! CLICK AICI să vezi și cota 2 zilnică propusă ...
BILETUL ZILEI – 21-02-2018 – MARIAN ROMASCU Biletul zilei de astazi 21.02.2018, include evenimente din fotbal avand o cota finala de @7.79! Regasiti mai jos recomandarile mele. Inspiratie maxima si spor la castiguri!Pronosti...