Biletul zilei: Duel la distanta in Premier League


Revenim cu turul agentiilor de pariuri, pentru a vedea ce s-a mai pariat astazi, intr-o sambata plina de meciuri din toata lumea.

Incepem cu una dintre cele mai apreciate agentii de profil din Romania, Casa Pariurilor. Aici cel mai pariat meci este cel dintre Chelsea si Burnley, pariat 1 solist, la o cota de 1.20.

Biletul zilei: Duel la distanta in Premier League.

casapariu

Cea mai mare cota pariata astazi este la meciul dintre Schalke si Werder, pariat 1 solist, la o cota de 2.05. O alta cota mare jucata astazi este la partida dintre Cordoba si Valencia, pariat 2 solist, la o cota de 1.90. La Crystal Palace – Arsenal, s-a pariat 2 solist, la o cota de 1.85. La partida dintre City si Newcastle, s-a pariat 1, la o cota de 1.30, aceasta fiind printre ultimele sanse ale celor de la City sa se mentina in plasa liderului Chelsea.

La o alta agentie apreciata in Romania, PublicBet, acelasi meci detine locul intai in top, Chelsea – Burnley, pariat 1 solist, la o cota de 1.23.

Biletul zilei: Duel la distanta in Premier League.

publicb

Nu s-au pariat cote mari astazi, cea mai mare cota pariat fiind 1.35 la doua partide ce se vor desfasura maine. S-a pariat 1 solist, pe partida PSG – Toulouse, la o cota de 1.30. Si pe doua partide din Spania de astazi, Barcelona -Malaga 1 (1.12) si Atl. Madrid –  Almeria 1 (1.22). S-a pariat si pe partida din Germania, dintre Paderborn si Bayern Munchen, 2 solist, la o cota de 1.20.

La online, lucrurile nu stau foarte diferit fata de offline. La Unibet, toate meciurile din top patru sunt din Premier League.

Biletul zilei: Duel la distanta in Premier League.

unib

La partida Chelsea – Burnely, s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.60, cota mai mare decat la agentiile offline. La partidele Crystal Palace – Arsenal si Swansea – Man Utd, s-a pariat pe victoria oaspetilor, la cota de 1.80, respectiv 2.00. La ultima partida din top, Everton – Leicester City, s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.83.

La Winmasters, o alta agentie online din Romania, apar in top doar meciuri din Romania si Anglia.

Biletul zilei: Duel la distanta in Premier League.

winmasPROFITA ACUM DE 100% BONUS pana la 200 RON! DEPUI 200 si pariezi cu 400!