Biletul zilei - Dubla zilei vine de la Turneul Campioanelor - 27 octombrie


Biletul zilei – Dubla zilei vine de la Turneul Campioanelor – 27 octombrie

Cele doua cote atractive pe care le-am ales astazi 27 octombrie pentru a realiza biletul zilei vin de la Turneul Campioanelor acolo unde evolueaza foarte bine si sportiva noastra, Simona Halep.

1. Prima partida de pe biletul zilei pe care am ales-o este confruntarea dintre Agniezka Radwanska si Flavia Pennetta. Poloneza Radwanska a inceput foarte bine primul duel din grupa cu Maria Sharapova si a reusit sa castige primul set insa a cedat mai apoi dramatic cu 2-1 la seturi. Jocul polonezei a aratat foarte bine in partida cu Sharapova si doar ghinionul a impiedicat-o dupa parerea mea sa revina in meci in setul al-3lea. Radwanska a intors scorul de la 2-5 in decisiv la 4-5 si a avut 2 mingi de break pentru 5-5, insa Maria a revenit si a inchis partida. De partea cealalta Pennetta a fost spulberata de Simona in primul meci al grupei cu un categoric 6-0, 6-3. Emotiile ultimului turneu al carierei dar si forma slaba de dupa US Open ma fac sa cred ca Flaviei ii va fi foarte dificil sa obtina vreun punct in aceasta grupa.

Favorita certa este Radwanska dupa parerea mea si cred ca sportiva poloneza va acumula primul punct dupa duelul de marti. Un fapt interesant este ca in 8 din cele 9 dueluri directe s-au disputat doar 2 seturi iar Radwanska conduce cu 5-4 in confruntarile directe.

Pronostic: Agnieszka Radwanska castiga @ 1.29 la Unibet.

2. A doua partida aleasa de mine pentru biletul zilei de marti este cea dintre Simona Halep si Maria Sharapova. Desi Simona era privita cu o anumita rezervare de specialisti datorita problemelor medicale si formei slabe din ultima perioada, tenismena din Romania a intrat foarte motivata in primul duel al grupei si a facut instructie cu italianca Flavia Pennetta, luandu-si revansa dupa infrangerea din semifinalele de la US Open. Simona Halep pare a avea o incredere debordanta iar asta se vede in numarul foarte mare de lovituri castigatoare. Pe langa aceste winner-uri, Simona a si servit foarte bine in duelul cu Pennetta. Maria Sharapova vine dupa accidentarea care a tinut-o departe de terenul de tenis cateva luni iar adaptarea dupa cum s-a dovedit, poate fi dificila. In prima partida de la Turneul Campioanelor, Maria a intalnit-o pe Radwanska si a avut mult de tras pentru a obtine primul punct. Desi parea scapata in castigatoare la 5-2 in decisiv, Sharapova a fost nevoita sa infrunte 2 mingi de break la 5-4 si a fost aproape de a scapa  victoria din mana.

Ma astept ca in duelul de marti cu Simona, Sharapova sa faca din nou un numar mare de greseli nefortate si in opinia mea vom vedea un set decisiv si pot doar spera ca Simona va reusi sa se impuna intr-un final.

Pronostic: Peste 2.5 seturi @ 2.17 la Unibet.

Cota totala a celor doua evenimente este de 2.80 iar biletul zilei este mai jos. Va urez multa inspiratie in alegerea evenimentelor de pe biletul dvs.!

Biletul zilei - Dubla zilei vine de la Turneul Campioanelor - 27 octombrie