Biletul zilei - Dubla pe goluri in Premier League!


Biletul zilei – Dubla pe goluri in Premier League!

Data: 04 Martie 2015
Cota finala: 2.82

Salut prieteni! Desi nu avem cupe europene la mijlocul acestei saptamani, tot avem o oferta bogata la pariuri, Premier League si cupele interne fiind atractiile principale. M-am orientat catre campionatul englez si am ales doua pariuri pe goluri, ajungand la o frumoasa cota finala de 2.82 in oferta Unibet.

Stoke City vs Everton, ora 21:45
Biletul zilei - Dubla pe goluri in Premier League!

Primul meci de pe acest bilet le va pune fata in fata pe Stoke City si Everton. Stoke City este recunoscuta pentru statutul ei de echipa mai putin spectaculoasa, dar destul de eficienta. Nici una dintre cele doua tabere nu exceleaza la nivel ofensiv si nu ne asteptam sa riste prea mult. Stoke City chiar n-are de ce sa o faca, iar Everton probabil s-ar multumi si cu un punct aici, tinand cont ca este o echipa fara obiectiv in campionat. Din 2009 pana in prezent am avut parte de 11 confruntari directe intre cele doua tabere, iar zece dintre ele s-au incheiat cu scoruri de under 2,5.
Pronostic Stoke vs Everton: Sub 2.5 goluri @ 1.62
Vezi si avancronica partidei Stoke vs Everton!

Manchester City vs Leicester City, ora 21:45
mancity

Cel de-al doilea meci de pe acest bilet va avea loc pe Etihad Stadium si le va pune fata in fata pe Manchester City si Leicester City. In tur Cetatenii au avut ceva probleme in a se impune, facand-o intr-un final destul de chinuit. Ma astept si acum, ca si atunci, ca echipa pregatita de Pellegrini sa un incaseze gol, mai ales ca Leicester este laterna rosie in acest moment, doar Aston Villa (15) si Sunderland (23) stand mai slab din punct de vedere ofensiv la ora actuala. In concluzie, recomandarea mea la meciul de pe Etihad este ca nu vor marca ambele formatii.
Pronostic Man City vs Leicester: Ambele marcheaza – Nu @ 1.74
Vezi si avancronica partidei Man City vs Leicester!