Biletul zilei

Biletul Zilei din tenis – 7 iulie 2024

Astăzi se joacă tenis la cel mai înalt nivel, iar pentru că avem implicați jucători de top 10, am ales să plasez biletul zilei din tenis – 7 iulie 2024 format doar din meciuri care se vor juca la Wimbledon.


Atât pe tabloul masculin, cât și cel feminin, avem dueluri unul și unul. Patru din cele opt dueluri care sunt programate astăzi, se regăsesc și pe biletul zilei din tenis – 7 iulie 2024. Iată alegerile mele și mai jos motivul pentru care am ales pronosticul respectiv:

Biletul Zilei din tenis - 7 iulie 2024

Betano
Betano

Jannik Sinner vs Ben Shelton (Wimbledon, ora 16:15)

Peste 23,5


Betano

Grigor Dimitrov vs Daniil Medvedev (Wimbledon, 18:15)

ambii jucători să câștige un set


Betano

Lulu Sun vs Emma Răducanu (Wimbledon, 17:30)

Emma Răducanu peste 1,5 ași în primul set


Betano

Emma Navarro vs Coco Gauff (Wimbledon, 17:30)

minimum cinci ași


Betano

Biletul Zilei din tenis - 07-07-2024

Pronosticuri

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Jannik Sinner vs Ben Shelton au jucat frumos până acum. Americanul chiar a reușit să doboare recordul de viteză la serviciu și a făcut față unor meciuri de cinci seturi. După cum a reușit să joace, are capacitatea necesară să împingă meciul cu Sinner cel puțin în patru seturi, iar serviciul să fie acela care să-l ajute la realizarea acestui obiectiv.

Grigor Dimitrov vs Daniil Medvedev. Sunt doi jucători de top 10 care au arătat că n-au teamă de adversarul pe care urmează să-l întâlnească și chiar să revină. Minimum patru seturi s-au disputat în precedentele două meciuri pe care rusul le-a disputat.

Lulu Sun vs Emma Răducanu. Am pariat peste 1,5 ași în primul set ai Emmei Răducanu pentru că britanica știe cum trebuie pusă problema pe această suprafață și dacă îi intră primul serviciu, adversarul poate avea probleme. A reușit să câștige 71% din punctele pe primul serviciu din meciul cu Sakkari, iar doi din cei trei ași au venit în primul act.

Emma Navarro vs Coco Gauff. Este un meci interesant, însă cel mai probabil va fi la discreția lui Coco, o jucătoare care a zburdat pe teren. Media așilor reușiți de ea sunt de 3,3 per meci, însă în fața lui Navarro media aceasta ar putea crește, ea fiind o jucătoare care nu stă tocmai bine la primire dacă serviciul este unul reușit.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri