Biletul zilei

Biletul Zilei din fotbal – Vineri 21 iunie 2024

Cele trei meciuri care se vor disputa vineri, 21 iunie 2024 sunt atracția zilei și reprezintă alegerile mele pentru Biletul Zilei din fotbal. Avem meciuri interesante, ziua terminându-se cu un meci Olanda – Franța unde Mbappe se anunță printre cei care pot evolua.


Deja meciurile din etapa a doua sunt interesante pentru că aduc față în față echipe care luptă pentru locurile 2-3 și atunci presiunea este mare. Un asemenea duel este Slovacia – Ucraina, unde slovacii au deja 3 puncte și dacă vor încheie neînvinși, atunci fac un pas mare spre optimi. După cum au jucat în primul meci este clar că pot produce surpriza, dar nici Ucraina nu va sta cu mâinile în sân și va ataca mai mult.

Betano
Betano

Slovacia - Ucraina

Peste 1,5 goluri


Betano

Polonia - Austria

Ambele marchează


Betano

Olanda - Franța

Peste 2,5 goluri


Betano

Biletul Zilei din fotbal

Pronosticuri 21.06.2024

Polonia și Austria au pierdut în runda inaugurală, dar o victorie acum poate echivala cu calificarea în optimile de finală ale Euro 2024. Cu alte cuvinte, ambele au nevoie de gol pentru a câștiga, deoarece în etapa a 3-a vor juca iar cu echipe care au pretenții și cel puțin pe hârtie le sunt superioare.

Olanda și Franța au câștigat diferit în runda inaugurală. Dacă Franța a pus destul de mult accentul pe apărare, Olanda a mers pe cartea atacului și a neglijat puțin defensiva, ceea ce i-a permis adversarului Polonia să înscrie. Probabil ambele au învățat ceva din meciul de debut, dar știu să atace și asta contează cel mai mult.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri