Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Biletul zilei din fotbal - 29-11-2020 - Claudiu Hood

Biletul zilei din fotbal 29 Noiembrie este alcătuit din cinci evenimente, cu start la ora 18 prin Fenerbahce-Besiktas, urmat de Chelsea-Tottenham, Bodo/Glimt-Rosenborg, Napoli-AS Roma, Real Sociedad-Villarreal. Vă propun o cotă totală 6.91 folosind oferta operatorului Unibet, Pariază Acum!
Bodo Glim
Biletul zilei din fotbal
November 29,2020
6 PM

Biletul zilei din fotbal 29-11-2020 – Unibet

O cotă 6.91 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. Cinci meciuri pe seama cărora o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Bodo Glimt – Rosenborg este meciul ce îl aștept cu mai mare interes!

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Bodo este cotată cu 1.97 la Winmasters, egalul este cotat cu 4.00 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la Rosenborg este cotată cu 3.50 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


biletul zilei hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓


        


Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 18:00


  • Fenerbahce-Besiktas – Gol marcat în ambele reprize!

Live poți profita pe seama unui potențial cumul de minim 5 cartonașe în meci arătate sau un potențial 11 m. executat.

  • Chelsea-Tottenham – Minim 9 cornere în meci total executate!

Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de meci, între minutul 75 și fluierul final – minim 2 cornere.

  • Bodo/Glimt-Rosenborg – Minim 3 goluri marcate total în meci!

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize și pe seama unui GG3+ sau ITG 3-6 goluri.

  • Napoli-AS Roma – Ambele echipe marchează!

Live poți profita pe seama seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului și pe seama unui potențial gol înscris între minutul 60 și fluierul final.

  • Real Sociedad-Villarreal – Ambele echipe marchează!

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat în ambele reprize și pe seama unor cornere executate pe final de meci, între minutul 75 și fluierul final – minim 2 cornere.


În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!


Biletul zilei se plasează zilnic prin aceeași miză sau profiți live, astfel la finele lunii generează profit!

Am înregistrat cinci bilete câștigătoare în cotă 9+ & 9+ & 5+ & 5+ & 5+ în cadrul lunii curente, hai cu o nouă reușită!Foarte mulți români au ales și vor mai alege casa de pariuri sportive online Unibet, una care dispune de foarte multe avantaje. Cel mai important avantaj pare a fi bogăția ofertei, fiindcă să fim serioși, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori în masă.

Foarte importantă este și aplicația pe care Unibet ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. Transmisiunile live reprezintă și ele un punct major de atracție pentru cei ce se decid să aleagă operatorul acesta.


  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul