Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Biletul zilei din fotbal - 25-10-2020 - Claudiu Hood

Biletul zilei 25 Octombrie este alcătuit din cinci propuneri, prin Antwerp-Beerschot, Vitesse-PSV, Southampton-Everton, M. Tel Aviv-H. Beer Sheva, Bodo/Glimt-Mjondalen. O cotă 9.59 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri Betfair, Pariază Acum sau profită live!
Bodo Glim
Biletul zilei din fotbal
October 25,2020
2 30 PM

Biletul zilei din fotbal 25-10-2020 – Betfair

O cotă 9.59 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Betfair. Cinci meciuri pe seama cărora o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT la o cotă mai mare.

M.Tel Aviv-H. Beer Sheva este meciul ce îl aștept cu cel mai mare interes categoric.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la M.Tel Aviv este cotată cu 1.91 la Winmasters, egalul este cotat cu 3.50 la Sportingbet iar o potențială victorie a celor de la Beer Sheva este cotată cu 4.05 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online 888Sport.


biletul zilei hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 14:30


  • Antwerp-Beerschot VA – Ambele echipe marchează!

Poți profita live pe seama unui potențial gol înscris după minutul 60.

  • Vitesse-PSV – Ambele echipe marchează!

Poți profita live pe seama unui potențial gol marcat în ambele reprize.

  • Southampton-Everton – Minim 3 cornere ambele echipe și minim 1 cartonaș ambele echipe!

Poți încerca un pariu live – Everton înscrie în repriza secundă.

  • M.Tel Aviv-H. Beer Sheva – Ambele echipe marchează!

Live poți încercă să profiți printr-un potențial gol marcat după minutul 65.

  • Bodo/Glimt-Mjondalen – Minim 3 goluri marcate total!

Live ne putem axa prin sistemul martingale/repriză – gol marcat pe intervale de 10 minute, în mod normal putem asista la un gol înscris în ambele reprize, chiar 2 goluri total înscrise/repriză.

Să înregistrăm un nou succes împreună dragi prieteni,urmăritori!

Cinci evenimente în care îmi pun baza încât să câștigăm un nou bilet al zilei!Promoții principale Betfair!


Cote mărite pentru clientii noi!
În fiecare săptămână Betfair prezintă cote mult mărite pentru rezultatul unui eveniment, rezultate ce în general vizează un meci de fotbal însă mai sunt și excepții. La astfel de cote sunt eligibili doar clienții ce nu au cont la Betfairși se vor înregistra până începe meciul zilei introducând un cod bonus la înregistrare format din 4 litere și două cifre. Eventualul câștig o să fie acordat sub formă de freebet.
Pariuri combinate pe bilet!
La Betfair  ai șansa să alegi mai multe tipuri de pariuri de la același eveniment pe un singur bilet. Acest lucru iți poate oferi o șansă mult mai mare la un meci în care ai mare încredere și anticipezi în mare măsură cum o să decurgă partida. De exemplu poți alege rezultatul final, rezultatul  la pauză sau într-un anumit interval, numărul de goluri la final sau la pauză, marcator, cornere,cartonașe și multe altele, toate aceste pariuri de la același meci pe un singur bilet.

ponturi hood


  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul