Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Biletul zilei din fotbal - 11-11-2020 - Claudiu Hood

Biletul zilei din fotbal 11 Noiembrie este alcătuit din șase evenimente, meciuri unde golurile nu vor lipsi! România-Belarus, Belgia-Elveţia, Germania-Cehia, Italia-Estonia, Olanda-Spania, Franţa-Finlanda. O cotă totală 10.40 recomandată folosind oferta Sportingbet, Pariază Acum!
romania
Biletul zilei din fotbal
November 11,2020
7 PM

Biletul zilei din fotbal 11-11-2020 – Sportingbet

O cotă totală 10.40 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Sportingbet. Șase meciuri pe seama cărora o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

România – Belarus este meciul ce îl aștept cu mai mare interes!

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a selecționatei României este cotată cu 1.50 la Sportingbet, egalul este cotat cu 4.05 la 888Sport iar o potențială victorie a celor din Belarus este cotată cu 8.00 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


biletul zilei hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 19:00


 • România-Belarus – Minim 2 goluri marcate total în meci!

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat în repriza secundă – România.

 • Belgia-Elveţia – Belgia înscrie minim 2 goluri în meci!

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat în ambele reprize și prin prisma faptului că vom avea cel puțin 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

 • Germania-Cehia – Germania înscrie minim 2 goluri în meci!

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat în ambele reprize și prin prisma faptului că vom avea cel puțin 1 gol marcat de către nemți după minutul 60.

 • Italia-Estonia – Italia înscrie în ambele reprize!

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat de către Italia în primele 30 minute ale fiecărei reprize.

 • Olanda-Spania – Ambele echipe marchează!

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat în ambele reprize și prin prisma faptului că vom avea cel puțin 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

 • Franţa-Finlanda – Franța  înscrie minim 2 goluri în meci!

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat în ambele reprize de către francezi și prin prisma faptului că vom avea cel puțin 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.


Șase întâlniri recomandate cronologic precum v-am obișnuit din 2006.

Șase evenimente interesante, șase meciuri ce le aștept cu interes.

Biletul zilei se plasează zilnic prin aceeași miză sau profiți live, astfel la finele lunii generează profit!

Am înregistrat două bilete câștigătoare în cote 9 în cadrul lunii curente, hai cu o nouă reușită!


ponturi hoodSportingbet este una dintre cele mai apreciate de către pariorii din România. Bogăția ofertei joacă un rol destul de important în această apreciere, însă nu numai acest aspect determină utilizatorii să se înregistreze la Sportingbet.

Să nu uităm nici de posibilitatea de a închide pariul prin (Cash Out). Nu știm dacă majoritatea utilizatorilor se înregistrează la această casă de pariuri doar pentru unul din punctele forte. Fiecare dintre acestea contează însă pentru ca utilizatorul să își creeze o impresie și mai bună despre Sportingbet îi recomand cu încredere!


 • Agentie
 • Buton
 • Bonus
 • Evaluare
 • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul