Biletul zilei

Biletul Zilei din Europa League - 11 aprilie 2024

De la ora 22:00, joi, se vor disputa meciurile din cadrul turului sferturilor de finală ale Europa League și cum toate sunt interesante, le-am plasat pe Biletul Zilei din Europa League din data de 11 aprilie 2024.


Derby-ul sferturilor de finală se joacă pe San Siro, acolo unde AC Milan și AS Roma vor fi rivale și vor încerca să ofere un fotbal suficient de bun pentru a avea o șansă mare la calificare. Trebuie să luăm în calcul și faptul că se cunosc foarte bine, iar aici nu este campionatul italian unde au la dispoziție 38 de etape, ci în doar două meciuri se va decide soarta lor și una dintre ele va fi sigur eliminată. Milanul a fost mai în formă, a reușit să bată Roma în precedentele două jocuri directe și din 2019 nu a mai reușit formația din capitala Italiei să plece victorioasă dintr-un asemenea duel.

Biletul Zilei din Europa League - 11 aprilie 2024

Betano
Betano

AC Milan - AS Roma

AC Milan câștigă oricare repriză


Betano

Liverpool - Atalanta

Peste 2,5 goluri


Betano

Leverkusen - West Ham United

Leverkusen înscrie peste 1,5 goluri


Betano

Benfica - Marseille

Marseille înscrie sub 1,5 goluri


Betano

Biletul Zilei din Europa League

Pronosticuri

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum
  • Liverpool este o mașinărie de marcat și nu cred că va lăsa nepedepsită o echipă precum Atalanta, deși formașia italiană știe cum să își spună punctul de vedere.
  • Leverkusen a decis campionatul intern, este doar o chestiune de zile până își adjudecă trofeul, iar meciul cu West Ham United ar trebui câștigat la pas. Londonezii au primit gol în fiecare meci din precedentele patru.
  • Venită după patru înfrângeri consecutive în care a marcat de două ori și a primit de cinci ori mai multe goluri, OM vrea prima victorie din istorie pe terenul Benficăi, dar șansele să reușească lucrul acesta sunt destul de mici.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri