Dupa o saptamana in care castigurile au fost destul de bune, speram sa incepem si aceasta saptamana in forta. Incepem un tur al agentiilor de profil din tara pentru a vedea ce s-a pariat in aceasta zi de luni. Avem astazi derby-ul campionatului Italei, AS Roma – Juventus, precum si ultimele partide din etapa din Romania, Spania, Turcia, Bulgaria si alte campionate.

La Casa Pariurilor, cel mai pariat eveniment este meciul ASA Tg Mures – Ceahlaul. pariat 1 solist, la o cota de 1.35.

Biletul zilei: Derby in Italia.

casaparou

 

Tot din Romania, s-a pariat 1 solist, la partida Rapid – Viitorul, cota de 2.20, aceasta fiind si cea mai mare cota pariata astazi. O alta cota mare este la partida din Ligue 2, dintre Auxerre si Angers, pariata 1 solist, la o cota de 2.15. La derby-ul Italiei, Roma – Juve, s-a pariat X2, la o cota de 1.40. La meciul din Superliga turca, Trabzon – Kardemir, s-a pariat 1, la o cota de 1.80. O cota buna gasim si la meciul de la 2.Bundesliga in care liderul Ingolstadt intalneste pe 1860 Munchen, si unde s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.50. S-au mai pariat meciuri din Spania, Rusia si Bulgaria.

La PublicBet, cel mai pariat eveniment este tot partida dintre Tg Mures si Ceahlaul, pariat 1 solist, la o cota de 1.37.

Biletul zilei: Derby in Italia.

publc

 

La derby-ul din Italia, Roma – Juventus, s-a pariat X2, la o cota de 1.40. Rapid – Viitorul, s-a pariat 1X, la o cota de 1.33. Aceste trei meciuri sunt singurele pariate care se disputa astazi. In rest s-au mai pariat meciuri din etapa intermediara din Anglia de la mijlocul saptamanii, dar si partide de la finalul saptamanii.

La UniBet, cel mai pariat eveniment este meciul AS Roma – Juventus, pariat X solist, la o cota de 3.30.

Biletul zilei: Derby in Italia.

unbet

 

Toate cotele pariate astazi la UniBet sunt de peste de 3.00. La meciul Auxerre – Angers, s-a pariat 2 solist, la o cota de 3.50. La meciurile de maine din Premier League, Aston Villa – WBA si Southampton – Crystal Palace, s-a pariat la ambele X, cote de 3.25, respectiv 3.80.

La o alta agentie online, Winmasters lucrurile nu difera mult. Singura partida care apare aici si nu apare la celelalte agentii este meciul dintre Belenenses si Pacos de Ferreira.

Biletul zilei: Derby in Italia.

winmas

PROFITA ACUM DE 100% BONUS pana la 200 RON! DEPUI 200 si pariezi cu 400!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletul zilei din fotbal 19 NOIEMBRIE de la Gabriel Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe!Dupa ce am analizat oferta de astazi m-am decis sa va ofer acest bilet interesant, cota 8, pe care il puteti plasa asa sau il puteti modifica dupa bunul...
Dimitrov – Goffin | FINALA Turneul Campionilor Dimitrov - Goffin | FINALA Turneul Campionilor"Turneul Campionilor" a ajuns la FINAL! Secolul XXI ne-a scos în față doar trei tenismeni care au reușit să câștige această prestigioasă competiție ...
Biletul zilei – 19-11-2017 – Claudiu Hood Biletul zilei 19-11-2017 Vă invit să citiți cele redactate în cadrul evenimentelor menționate mai jos! 3 evenimente în care îmi pun baza în ceea ce privește oferta zilei! Biletul zilei 18...