Biletul zilei de LUNI 23 noiembrie - DUBLA din FOTBAL


Biletul zilei de LUNI 23 noiembrie – DUBLA din FOTBAL

Pentru biletul zilei de luni 23 noiembrie am ales doua partide de fotbal, ambele cu sanse mari de reusita in opinia mea.

Prima partida despre care vorbim se disputa in Italia – Serie B.

Cagliari vs Ascoli: Gazdele ocupa prima pozitie in liga secunda din Italia si au un parcurs perfect pe teren propriu, 21 de puncte din 21 posibile. Acestia vin dupa 3 victorii consecutive impotriva unor adversari mai bine cotati ca cel de luni si nu pot vedea decat o victorie a gazdelor. Ascoli pe de alta parte sunt in a doua jumatatea a clasamentului, mai precis pe locul al-19lea si au o singura victorie in ultimele 5 etape. Pe teren strain Ascoli a obtinut rezultate foarte slabe avand o singura victorie si 5 infrangeri in acest sezon.

Pronosticul meu pentru aceasta partida, Cagliari castiga.

 

Cea de-a doua partida despre care discutam are loc in Spania – Primera Division.

Getafe vs Rayo Vallecano: Ambele grupari sufera in aceasta stagiune si se afla in a doua jumatate a clasamentului. Gazdele vin dupa 3 infrangeri consecutive si partida cu Rayo trebuie castigata in vederea departarii de zona retrogradarii de care Getafe este foarte aproape. Pe teren strain gazdele de luni au obtinut pana acum 9 puncte din 15 posibile si ocupa un loc 11 intr-un astfel de clasament. Oaspetii de la Rayo ocupa locul al-13lea in La Liga la doar 3 puncte distanta de adversara de luni si obiectivul pare a fi acelasi. In ultima etapa formatia lui Razvan Rat s-a impus pe teren propriu cu Granada insa pe teren strain rezultatele nu sunt aceleasi, doar 3 puncte din 15 posibile.

Pronosticul meu pentru aceasta partida, Getafe castiga.

Cele doua evenimente au o cota cumulata de 3.23 iar biletul zilei este mai jos. Va urez multa bafta si inspiratie!!

biletul zilei