Pentru biletul zilei de joi, 23 noiembrie, mă voi rezuma la 4 partide cu șanse decente de a genera profit, iar argumentările pentru fiecare meci în parte le puteți studia mai jos.

Baia Mare vs CSM Bucuresti

 

CSM București se deplasează la Baia Mare pentru un meci contând pentru etapa a 12-a a Ligii Naționale. Niciuna din cele două echipe nu trece prin momente grozave, dar trebuie speculat un plus de formă pentru clubul din capitală, care a acumulat 3 victorii în ultimele 5 partide, comparativ cu un singur succes reușit de băimăreni în aceeași perioadă.

Voi acoperi varianta egalului cu posibilitate de rambursare a mizei în acest caz.

Konyaspor vs Marseille

Situație complicată în grupa I din Europa League, iar meciul dintre Konyaspor și Olympique Marseille are toate premisele necesare pentru a fi considerat unul complicat! Practic, o victoria a turcilor ar face rocada între cele două în clasament și i-ar urca pe poziția secundă.

Meci greu pentru ambele echipe, cu miză, iar Rudi Garcia a anunțat că va aborda partida cu cel mai bun 11. Așadar, probabil că meciul va fi mai mult o bătălie tactică în care niciunul dintre antrenori nu va dori să riște inutil până spre final. Under 3.5!

UnibetBONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
Nice vs Waregem

Victoriile din primele 2 etape încă o mențin pe Nice în poziția secundă a grupei K, dar la doar două puncte deasupra adversarului de azi, formația belgiană Zulte-Waregem. Victoria din Olanda de runda trecută i-a readus pe belgieni în ecuația calificării din grupă, dar nu trebuie să beglijăm faptul că în meciul tur a fost o singură echipă care a zburdat pe teren: Nice, care s-a impus cu 5-1! Mergem pe 1 solist.

Ostersunds vs Zorya

Cine se gândea că într-o grupă cu Bilbao și Hertha, primele 2 poziții după 4 etape vor fi ocupate de Ostersunds și Zorya, cluburi cu renume 0 la nivel european. Totuși, să dăm Cezarului ce e al Cezarului și să apreciem parcursul fantastic al trupei suedeze, care a eliminat Galatasaray și PAOK pe parcurs, iar în meciul din Ucraina s-a impus fără probleme! Ne acoperim la egal…

BetanoBONUS: 100% PÂNĂ LA 500 RON
Bilet Betano

Bilet Unibet

Bilant biletul zilei - noiembrie 2017
Catalin Mihalache

Catalin Mihalache

Analist sportiv

Cu o experiență de 17 ani în domeniul pariurilor sportive, Cătălin Mihalache se va ocupa pe site-ul nostru de secțiunea biletul zilei.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletul săptămânal – 21-03-2018 – Claudiu Hood Biletul săptămânal - 23-24 Martie 2018! Se dispută pe perioada a 2 zile! Aveți timp să plasați 40 ore! Analizați fiecare eveniment propus și decideți dacă veți juca biletul propus! Pro...
Lista de recomandări – 21-03-2018 – Claudiu Hood Lista de recomandări - 21-03-2018 10 pronosticuri oferite - primul eveniment cu start la ora 15 30!  Evenimente redactate în ordine cronologică precum v-am obișnuit în ultimii ani!  Sunt ...
Biletul zilei – 20-03-2018 – Claudiu Hood Biletul zilei - 20 Martie 2018! Format din 4 evenimente! Primul eveniment începe la ora 21 00!  Recomand o cotă totală 8.29! Precum v-am obișnuit vă sfătuiesc să profitați LIVE! Vin...