Biletul zilei 23-11-2017 de la Cătălin Mihalache


Pentru biletul zilei de joi, 23 noiembrie, mă voi rezuma la 4 partide cu șanse decente de a genera profit, iar argumentările pentru fiecare meci în parte le puteți studia mai jos.

 

CSM București se deplasează la Baia Mare pentru un meci contând pentru etapa a 12-a a Ligii Naționale. Niciuna din cele două echipe nu trece prin momente grozave, dar trebuie speculat un plus de formă pentru clubul din capitală, care a acumulat 3 victorii în ultimele 5 partide, comparativ cu un singur succes reușit de băimăreni în aceeași perioadă.

Voi acoperi varianta egalului cu posibilitate de rambursare a mizei în acest caz.

Cota 3.57

Situație complicată în grupa I din Europa League, iar meciul dintre Konyaspor și Olympique Marseille are toate premisele necesare pentru a fi considerat unul complicat! Practic, o victoria a turcilor ar face rocada între cele două în clasament și i-ar urca pe poziția secundă.

Meci greu pentru ambele echipe, cu miză, iar Rudi Garcia a anunțat că va aborda partida cu cel mai bun 11. Așadar, probabil că meciul va fi mai mult o bătălie tactică în care niciunul dintre antrenori nu va dori să riște inutil până spre final. Under 3.5!

Cota 3.42

Victoriile din primele 2 etape încă o mențin pe Nice în poziția secundă a grupei K, dar la doar două puncte deasupra adversarului de azi, formația belgiană Zulte-Waregem. Victoria din Olanda de runda trecută i-a readus pe belgieni în ecuația calificării din grupă, dar nu trebuie să beglijăm faptul că în meciul tur a fost o singură echipă care a zburdat pe teren: Nice, care s-a impus cu 5-1! Mergem pe 1 solist.

Cota 3.57

Cine se gândea că într-o grupă cu Bilbao și Hertha, primele 2 poziții după 4 etape vor fi ocupate de Ostersunds și Zorya, cluburi cu renume 0 la nivel european. Totuși, să dăm Cezarului ce e al Cezarului și să apreciem parcursul fantastic al trupei suedeze, care a eliminat Galatasaray și PAOK pe parcurs, iar în meciul din Ucraina s-a impus fără probleme! Ne acoperim la egal…

Cota 3.42

Cu o experiență de 17 ani în domeniul pariurilor sportive, Cătălin Mihalache se va ocupa pe site-ul nostru de secțiunea biletul zilei.