Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Biletul zilei - Croatia vs Brazilia - 09.12.2022 - Cupa Mondiala

Pentru data de 9 decembrie am format un BetCombo la Betano in COTA 24.00 pentru duelul Croatia vs Brazilia, meci din sferturile de finala ale Cupei Mondiale, cu ora de incepere 17:00. Sa fie verde!
Biletul zilei Croatia vs Brazilia
December 09,2022
17:00

Biletul zilei Croatia vs Brazilia

Biletul zilei - Napoli vs Juventus - 13.01.2023

Poti paria Biletul zilei fotbal la pariuri pana la ora 17:00

Croatia vs Brazilia

  • Croatia nu a pierdut niciun joc la Mondialul din Qatar, dar nici nu a impresionat. Cu 5 puncte a iesit din grupa, dupa victorie cu cei din Canada si remize cu Maroc si Belgia. In optimi, Modric & co. au avut nevoie de penalty-uri pentru a trece de Japonia.
  • Brazilia a aratat excelent pana acum si confirma statul de favorita la castigarea Cupei Mondiala 2022. A castigat 3 din cele 4 jocuri de pana acum, cu Serbia, Elvetia si Coreea de Sud in optimi (4-1). Singurul esec a venit cu cei din Camerun, dar la ora meciului erau deja calificati.
  • De 4 ori s-au intalnit pana acum cele doua selectionate, iar Brazilia a reusit 3 victorii si o remiza.

Am ales acest BetCombo, deoarece Brazilia este clar echipa mai valoroasa, mai buna si ma astept sa controleze acest meci. Cu siguranta, Croatia nu va ceda usor, mai ales ca are in loc jucatori cu mare experienta la acest nivel. Sa fie verde!

Biletul zilei – Croatia vs Brazilia – 09.12.2022 ponturi pariuri

Croatia vs Brazilia: La victorie, Croatia are o cota de 9.50 la Unibet, iar Brazilia primeste o cota de 1.38 la Betano. Pentru pariul „X”, 888sport ofera o cota de 5.10.

Joaca Biletul zilei la Betano!

Pariaza responsabil!

Plasează pariul