Biletul Zilei : Cota in plina scadere in NBA!!


Biletul Zilei : Cota in plina scadere in NBA!!

Lasam introducerile la o parte, intrucat tocmai in timp ce vorbim si in timp ce dumneavoastra cititi acest mesaj, cota deja a scazut din pacate inainte sa pun chiar eu de la 2.10 la 1.98 la pronosticul pe care va urma sa vi-l ofer!

Biletul Zilei : Cota in plina scadere in NBA!! / Hornets@Hawks (1 AM)

hornets1

 

Nu are rost sa vorbim prea mult despre acest meci, despre statistici sau match-up-uri decisive, intrucat locul 1 din Conferinta de Est, anume Atlanta Hawks, precum in alte meciuri, s-au decis sa-si odihneasca 3 titulari foarte importanti in angrenajul echipei! Cand spun foarte importanti, ma refer aici la 3 din cei 4 jucatori ai Atlantei care au fost selectati pentru All-Star Game-ul din New York, anume cel mai bun shooter din liga – Kyle Korver ; mai apoi Jeff Teague – unul din singuri jucatori care a reusit sa-l „anihileze” pe Curry intr-un meci direct in sezonul asta, urmat nu in ultimul rand de unul din cei doi stalpi ai apararii Paul Millsap.

De partea cealalta, pentru cei de la Hornets e Craciunul, cu un Kemba Walker de senzatie inapoi printre buturi si cu efectiv aproape complet, avand si suportul si sprijinul propriilor fani! Se repeta scenariul de la meciul Denver Nuggets – Golden State Warriors, cand atunci viitoarea campioana din Vest s-a decis sa-si menajeze o mare parte din titulari si au suferit o infrangere destul de dureroasa in Rocky Mountains. Asadar, nu mai ezitati in opinia mea si daca mai gasiti si vreo casa de pariuri offline deschisa, grabiti-va!

Daca nu credeti ca, numai o mana de jucatori pot schimba soarta unui asemenea meci, doar priviti cotele si va rog eu doar sa priviti deznodamantul acestui meci, intrucat chiar daca jucau cei 3 importanti + inca cateva absente, eu nu va garantez ca cei de la Atlanta ar fi plecat cu un „W” din Charlotte, intrucat echipa celor de la Hornets este in mare cautare de victorii in vederea prinderii unui loc de playoff in Conferinta din Est! 🙂

Pronostic : Charlotte Hornets -4.5 @ 1.98 @ Unibet

Biletul Zilei : Cota in plina scadere in NBA!!