Biletul zilei: Combo schimbari cota 2.58


Biletul zilei: Combo schimbari cota 2.58

 

schimbari Codul de mers la agentie este: Wdv53k – Evident fiecare joaca miza care o doreste, respectivul cod este facut cu 2 lei!

Tin sa precizez ca urmaresc de mult timp acest tip de pariu. In primul rand eu nu obisnuiesc sa joc „rezerva nu da gol”, „fara penalty” sau tot felul de astfel de pariuri unde norocul este cel care decide in proportie de peste 90%. In Italia in ultimele 2 sezoane s-au facut undeva la 95% din totalul schimbarilor posibile/partida. Procentajul este unul extrem de ridicat. De multe ori cand sunt in cautarea unei cote mici pentru combo si vad la Public bet pariuri speciale pe Italia, aleg schimbarile si nu am fost dezamagit nici macar odata!

Astazi este o zi cu oferta slaba pentru campionatele puternice(campionate, nu cupe), asa ca Publicbet ne ofera pariuri speciale la nu mai putin de 5 meciuri din totalul de 8 ce urmeaza a incepe in Serie A de la 21:45. Cred ca acest pariu poate fi unul extrem de profitabil!

 

EDIT: Razvan Ghiba, un parior de pe pagina mi-a atras atentia cu privire la meciul Interului care are multi absenti, echipa din Milan facand o singura schimbare si in partida precedenta. El m-a facut sa editez biletul si sa scot acel meci. Multumiri!