Biletul zilei: Combo cota 2.10

trololo

Mlada Boleslav v Banik Ostrava -> Fotbal / Cehia / Cehia 1 Liga -> Mlada Boleslav sau egal

Mlada a inceput sa joace bine si dupa egalul de miercuri dintre Slovako si Teplice atat victoria cat si egalul in acest meci le-ar da un avantaj destul de bun in mentinerea locului de Europa League.

Ostrava joaca destul de slab in acest retur, ultima etapa reusind doar o remiza pe teren propriu contra ultimei clasate Liberec.

Racing Strasbourg v Le Poire Sur Vie -> Fotbal / Franța / Franta National -> Racing Strasbourg sau egal

Racing Strasbourg are lotul mai bun, spera la promovare in timp ce oaspetii au deja un avantaj considerabil in fata primului loc retrogradabil. Sezonul trecut fiecare echipa a castigat in deplasare, in tur Le Poire Sur Vie impunandu-se acasa. Poate fi vorba si de un meci 3for3.

Wacker Burghausen v Tsv Buchbach -> Fotbal / Germania / Germania Regionalliga Bavaria -> Wacker Burghausen sau egal

Gazdele se lupta pentru evitarea retrogradarii in timp ce Buchbach nu prea mai are sanse nici la campionat, insa nici emotii pentru pozitiile “liniei rosii”. In tur cele doua echipe au facut 2/1 iar acum cotele o dau favorita pe Burghausen.

PSG v Lorient -> Fotbal / Franta / Franta Ligue 1 -> Victorie PSG

Echipa care a produs poate cea mai mare surpriza in Uefa Champions League nu trebuie sa uite ca are si un campionat de castigat. Lorient se afla la 5 puncte peste prima pozitie care duce in Ligue 2 si nu cred ca are sanse prea mari sa izbuteasca azi ceva.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Lista de recomandări – Top 10 – 23-03-2018 – Claudiu Hood Lista de recomandări de Top - 23-03-2018 10 propuneri pe seama cărora vom profita Live!  Evenimente redactate în ordine cronologică precum v-am obișnuit în ultimii ani!  Sunt însoțite de ...
Lista suplimentară de recomandări – 23-03-2018 – Claudiu Hood Lista suplimentară de recomandări - 23-03-2018! 10 propuneri pe seama cărora puteți profita Live!  Evenimente redactate în ordine cronologică precum v-am obișnuit în ultimii ani!  Sunt în...
Biletul de weekend – 22-03-2018 – Claudiu Hood Biletul de weekend! Format din 6 evenimente, avem o cotă totală 10.77! Puteți profita Live pe seama fiecărei propuneri! CLICK AICI să vezi și biletul săptămânal recomandat! Mult succes...