Incepem si astazi un tur al agentiilor de pariuri din tara. Avem partide astazi din toate campionatele din lume, precum si finala Cupei Ligii Angliei, dintre Chelsea si Tottenham. Unul dintre cele mai interesante meciuri de astazi este cel dintre AS Monaco si PSG.

La Casa Pariurilor, cel mai pariat eveniment este meciul dintre Borussia Monchengladbach si Paderborn, pariat 1 solist, la o cota de 1.60.

Biletul zilei: Chelsea favorita sa castige primul trofeu al anului.

caapari

 

Cea mai mare cota pariata astazi este la meciul dintre Liverpool si Manchester City, unde s-a pariat 2 solist, la o cota de 2.35. S-au pariat cote mari si la meciurile din Romania, CSU Craiova – Steaua, 2 solist, cota de 2.15 si CFR Cluj – Pandurii, 2 solist, cota de 2.25. In meciul din finala Cupei Ligii Angliei, Chelsea – Tottenham, s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.70. La derby-ul din Franta, Monaco – PSG, s-a pariat X2, la o cota de 1.38. S-au mai pariat partide din Turcia, Spania si Belgia.

La PublicBet, cel mai pariat eveniment este meciul dintre Real Madrid si Villareal, unde s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.22.

Biletul zilei: Chelsea favorita sa castige primul trofeu al anului.

publi

 

Cea mai mare cota pariata astazi la PublicBet, este la meciul din finala Cupei Ligii Angliei, unde la partida dintre Chelsea si Tottenham, s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.70. Monchengladbach – Paderborn, s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.60. La meciul dintre Arsenal si Everton, s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.60. S-au mai pariat partide din Turcia, Belgia si Romania.

La online, s-a pariat mai mult pe surprize. La UniBet, s-a pariat cea mai mare cota la partida dintre Chelsea si Tottenham, unde s-a pariat pe victoria echipei lui Chiriches, la o cota de 5.50.

Biletul zilei: Chelsea favorita sa castige primul trofeu al anului.

unibet

 

In derby-ul Olandei, PSV – Ajax, s-a pariat 2 solist, la o cota de 4.75. La partidele din Anglia, s-au pariat tot cote mari. La partida Liverpool – Man City, s-a pariat 2 solist, la o cota de 2.25, in timp ce la Arsenal – Everton s-a pariat X, la o cota de 4.10.

La Winmasters, lucrurile nu stau foarte diferit fata de celelalte agentii, tot partidele din Romania, Anglia si Spania fiind cele mai pariate.

Biletul zilei: Chelsea favorita sa castige primul trofeu al anului.

winmaster

PROFITA ACUM DE 100% BONUS pana la 200 RON! DEPUI 200 si pariezi cu 400!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Federer – Goffin | Dimitrov – Sock @ SEMIFINALE ATP Finals Federer - Goffin | Dimitrov - Sock @ SEMIFINALE ATP FinalsIeri am avut parte de o nouă zi ușor ciudată la "Turneul Campionilor". Un meci care se cerea a fi de "care-pe-care" pentru un loc în sem...
Biletul zilei 18-11-2017 – Claudiu Hood Avem 4 evenimente în cadrul biletului zilei! 2 GG-uri și 2 favorite certe ce joacă acasă! ITALIA: Primavera 1 - Runda 9 AC Milan U19 - Juventus U19 18.11.2017 14:00 GERMANIA: Bundes...
Thiem ori Goffin în semifinalele ATP Finals?! Thiem ori Goffin în semifinalele ATP Finals?!Salutare iubitori ai "sportului alb", ieri am avut parte de evoluții surprinzător de bune din partea celor considerați "outsideri" - trei din cele pa...