Biletul zilei – Challange Unibet – 4 cote mici pentru incredere 4

Biletul zilei - Challange Unibet - 4 cote mici pentru incredere 4

A trecut ceva timp de cand nu am jucat niciun bilet aici, si asta pentru ca nu am gasit meciuri ce sa merite pariate si nu imi place sa joc doar de dragul de a fi jucat.

Asadar, astazi va propun un singur bilet, in acesta nefiind vorba despre amicale sau meciuri fara miza.

Biletul zilei: Bolivia – Columbia & Rapid – Bacau & Ghana – Mozambique & Uzbekistan – Fillipine -> Columbia +1.5 handicap asiatic + victorie Rapid + victorie Ghana + gol in ambele reprize -> Incredere 4/10 (12 lei)

Columbia chiar are emotii cu privire la calificare. De data asta ar trebui sa castige insa au o partida ce se anunta foarte dificila pe teritoriul boliviei. Cred totusi ca James & Co’ nu vor pierde azi, sau daca o vor face, o vor face la un singur gol.

De obicei nu pun pe Rapid, fiind echipa mea de suflet. Poate ca uneori sunt prea subiectiv, si acesta este motivul. Astazi i-am pus totusi pe bilet. Sper din suflet si cred ca vor reajunge pe prima pozitie, astazi avand o partida la care se anunta un public destul de numeros. Victorie pentru giulesteni!

Ghana este una dintre cele mai bune echipe din Africa. Nu cred ca vor avea ceva probleme in obtinerea calificarii. Astazi au o partida simpla, in fata propriilor fani, intralnind-o pe modesta Mozambique. Cred ca putem vedea si un handicap.

La Uzbekistan – Fillipine am vazut un ultim meci cu scorul de 1-5. Initial voiam sa iau victorie gazde sau handica, insa, desigur, nu am gasit un pariu destul de bun(handicapul fiind de minim 2 goluri). Pariul “gol in ambele reprize” pare unul foarte simplu si il gasiti la “evenimente meci”. Probabil tocmai Uzbekistan va inscrie in ambele parti ale meciului.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Lista de recomandări – 19-01-2018 – Claudiu Hood Lista de recomandări - 19-01-2018! 15 pronosticuri redactate în ordine cronologică precum v-am obișnuit în ultimii ani!  Evenimentele sunt însoțite de pronostic atât în română cât și în engl...
Biletul zilei – 19-01-2018 – Claudiu Hood Biletul zilei - 19 Ianuarie 2018! Format din 5 evenimente! Primul meci începe la ora 21 30! Timp suficient pentru a analiza evenimentele și dvs! Urmând să vă decideți dacă plasați bile...
PONTURI Australian Open – Halep în turul III PONTURI Australian Open - Halep în turul III 19.01.2018Australian Open 🇦🇺 rămâne un "vis interzis" pentru două din sfert-finalistele de anul trecut - iberica Garbine Muguruza-Blanco (eliminată ...