Biletul Zilei : Zalgiris si un clasic al Euroligii!


Biletul Zilei : Zalgiris si un clasic al Euroligii!

Sa ma iertati in primul si-n primul rand pentru ziua de ieri, intrucat am ajuns acasa deabea la ora 1 si culmea, chiar vroiam sa dau o performanta a unui jucator(care din pacate n-a iesit decat la 1 singur punct diferenta), insa spre „norocul” meu sa zic asa, WordPress-ul a avut ceva probleme si nu am putut in niciun fel fizic sa postez articolul, dar astazi eu si Curry vom incepe ziua tare si speram sa o terminam numai cu verde pe linie!

Ceva din NBA sigur va veni mai tarziu putin si sunt de-a dreptul convins ca daca ne urmariti astazi pe parcursul zilei, din punct de vedere al pronosticurilor sau noilor proiecte(surprise), veti fi placut surprinsi! 😀

Biletul Zilei : Zalgiris si un clasic al Euroligii! / Real Madrid@Zalgiris Kaunas(10 PM)

Biletul Zilei : Zalgiris si un clasic al Euroligii!

Mai stiti pe ce am pariat data trecuta? Ei bine, multi dintre voi au chiar si spus pe la comentarii ca ei vor lua handicapul tocmai invers si ca echipa gazda in mod normal isi zdrobeste adversarul in drumul inspre faza urmatoare. In momentul in care cei de la Khimki avea 13 puncte avans, este clar ca putea sa degenereze meciul, insa de doua ori turcii de la Banvit si-au aratat calitatile si daca in ultimul minut ar fi recuperat o minge si ar fi aruncat de 3 puncte, cred ca ar fi fost doliu national la Moscova dupa acel meci, dar asta este, eu raman un visator si sunt clar convins ca valoric vorbind Khimki merita sa joace a 4-a finala la rand, insa Banvit merita si ea aplauzele noastre!

Intorcandu-ne la treburile noastre de data aceasta din competitia de elita a Europei, fiind vorba chiar de ultima etapa a ei, Euroliga ne ofera un duel pe care-l pot numi deja un „clasic” al acestei competitii, avand in vedere antecedentele 10 intalniri in ultimele 3 sezoane, dintre care alte 3 chiar anul acesta. Este adevarat ca Real Madrid, principala pretendenta la titlul de „Campioana a Europei” si anul acesta este cu o clasa peste lituanienii de la Zalgiris, insa va voi prezenta argumentele mele pentru care diferenta asta de spread mi se pare cam prea maricica!

1) Cel mai important argument in opinia mea este absenta lui Rudy FernandezReal Madrid va juca in fata proprilor sai fani la noapte fara piesa sa principala, anume spaniolul vedeta care a trecut si prin NBA si care este fara dar si poate piesa principala si vioara intai a echipei Blanco! Acesta este un coordonator de joc excelent, mai putin un recuperator desavarsit insa un adevarat luptator care isi da viata pentru fiecare posesie si cel mai in special, un aruncator impecabil de la linia de 3 puncte(acolo unde Real Madrid prezinta cel mai mare pericol de distantare rapida in meci). Acesta s-a lovit la spate si inca nu s-a antrenat cu echipa, ceea ce nu ne poate decat bucura pentru acest pronostic.

2) Chiar daca Real Madrid trebuie sa castige acest meci, lucru care sunt aproape complet sigur ca se va intampla, mi se pare inadmisibil gandul ca cei de la Zalgiris pur si simplu ar veni la Madrid ca sa predea armele intr-un duel cu atata istorie si care conteaza foarte mult pentru orgoliul lituanienilor, exact cum a declarat si antrenorul sau. Ei vor veni sa-si joace sansa si sa iasa cu fruntea sus din Euroliga si sunt convins de faptul ca daca Barcelona va castiga meciul de mai devreme presiunea va creste pe umerii celor de la Real si asta poate fi o sabie cu 2 taisuri pentru ei din moment ce lituanienii de la Zalgiris joaca fara niciun pic de emotie, cu degajare si pura dorinta si chef de baschet de cel mai inalt nivel!

Pronostic : Zalgiris Kaunas +15.5 @ 1.90 @ Unibet

Cod Superbet:  999X-Y17ASS

Statistica luna aprilie: 7W – 2L (+35.7)