Biletul Zilei : Ce se intampla cu Lillard,dar cu Rondo?


Biletul Zilei : Ce se intampla cu Lillard,dar cu Rondo?

In urma serii de ieri, o rugaminte am la voi, pentru cei care pariaza si sume mai maricele, sa incerce si pronosticurile secundare, caci si luna trecuta si in ianuarie, profitul a fost mai mare acolo si momentan, situatia pare a fi din nou mai buna pe parte de pronosticuri cu cota mai mare! (voi tine statistica in fiecare zi si aici)

Nu vreau sa ma plang in niciun fel, dar este foarte frustrant sa vezi foarte multe meciuri „drepte”, sa spui foarte multe pareri la comentarii pe facebook care ies, sa vezi cat de usor si simplu iti iasa primul pronostic din dubla si apoi sa vezi cum totul se destrama la al doilea meci doua zile la rand. Dupa 2 duble castigatoare, au urmat 2 mai putin bune, iar astazi, avand in vedere si lipsa de meciuri, voi analiza un singur meci, cu doua echipe care zic eu, sunt in „cautarea sinelui”. 

Biletul Zilei : Ce se intampla cu Lillard,dar cu Rondo? / Trail Blazers@Mavericks (5:30 AM)

Biletul Zilei : Ce se intampla cu Lillard,dar cu Rondo?

De dimineata in timp ce „savuram” micul dejun cu un nod in gat din cauza lui Brooklyn, cand avea Clippers un avantaj maricel in sfertul 4, chiar inspre final, am zis ca intra-n prelungiri si chiar bate Portland. Evident ca, cand sa dau sa pun la live, toate pariurile erau blocate, fiind chiar ultimele 3 minute, in care cei de la Portland au revenit magnific. In alta ordine de idei, chiar daca Clippers a fost aseara cu efectiv decimat, cei de la Portland nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor dupa o indelunga pauza si aproape ca au clacat intr-un meci ce dupa modul in care s-a desfasurat prima repriza, eu credeam ca le va apartine fara atat de mult efort. Lillard & co. se vor intoarce la noaptea asta, in postura de back-to-back, adica putin obositi si zdruncinati dupa o repriza de prelungiri, la ei acasa, unde le place cel mai mult aerul, in Rose Garden (25-6 pe teren propriu cei de la Trail Blazers).

Ultimele 7 intalniri directe dintre aceste doua echipe, merg cam in favoarea celor de la Mavs, cu un record de 5-2, iar 9 din 13 dispute au fost over. E usor de conceput acest over intr-un meci de aceasta anvergura,asa-i? Pai haideti sa va contrazic eu putin cu niste argumente destul de fondate zic eu. In primul si in primul rand, cei de la Dallas, cam pana pe la meciul 20 in acest sezon, adica exact cam pana la venirea lui Rondo au fost echipa cu cele mai multe puncte inscrise pe meci, iar acum, deabea reusesc sa treaca de borna 100-105. De cealalta parte, ii avem pe cei de la Portland, care dupa o prima repriza bunicica, care dadea semne de over, au lasat jos piciorul de pe pedala in meciul din Clippers si nu a iesit over nici macar dupa ce s-a intrat in prelungiri.(rar se intampla asa ceva) Aceasta raritate provine insa din faptul ca Damian Lillard (21.3 puncte pe meci) a fost „ice cold”, cum zic americanii, aruncad 0/7 de la 3 puncte si 1/13 Field Goals. Acesta a fost urmat de LaMarcus Aldridge, cel care este stalpul ce leaga tot jocul lui Portland in acest moment, cel care a fost decisiv noaptea trecuta, cu 29 de puncte, insa avand un procentaj destul de prost, de numai 12/30 Field Goals. De asemenea, Batum, un om providential aseara, are un procentaj destul de prost contra celor din Dallas.

Sa revenim putin si la cei din Dallas, a caror ultime 8 meciuri, au fost absolut toate UNDER, inclusiv in deplasare, acolo unde vor fi si in aceasta cauza. Am tot citit si am tot ascultat critici/analisti, care spuneau ca Rondo a fost o mutare proasta si ca nu ar fi trebuit sa vina la Dallas. In urma „certei” cu antrenorul Carlisle, care pana la urma se pare ca s-a aplatizat, Rondo (8.8 puncte pe meci) a revenit printre titulari si a continuat sa faca o treaba foarte proasta din punct de vedere ofensiv. In schimb, unde-l apreciez pe Rondo, este faza defensiva, pe care o face extraordinar meci de meci, unul din principalele motive pentru care in toate 6 din cele 6 meciuri in care el a jucat au iesit UNDER! Mergand pe mana oboselii si pe toate aceste cifre interesante care ne indica inspre un UNDER, ei bine, pe acesta il vom lua in brate si vom spera a fi verde!

Pronostic: Under 202.5 @ 1.85 @ Superbet

Pronostic secundar: Dallas Mavericks +1.5 @ 2.00 @ Unibet 

Codul biletului pentru cei care pariaza offline:

Biletul Zilei : Ce se intampla cu Lillard,dar cu Rondo?

 

 

 

 

 

 

 

 

Statistica luna martie(pronosticuri individuale): 6W – 4L – Vlad

Profit unitati: -12.8 unitati

Statistica pronosticuri secundare: 5W – 3L 

Profit unitati pronosticuri secundare: +34.45 unitati