Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Biletul zilei - Belgia vs Franta - 07.09.2021 - Marius

Pentru astazi am format un BetCombo in COTA 9.50 pentru duelul Belgia vs Franta, a doua semifinala din Liga Natiunilor, cu fluierul de start la ora 21:45. Sa fie verde!
Biletul zilei Belgia vs Franta
October 07,2021
21:45

Biletul zilei Belgia vs Franta

Biletul zilei fotbal - 01.08.2022

Poti paria Biletul zilei fotbal la pariuri pana la ora 21:45.

Belgia vs Franta

  • Belgia vine dupa EURO 2020, acolo unde a dezamagit, fiind eliminata in sferturile de finala de Italia. Apoi, au urmat 3 victorii in preliminariile CM din 2022, partide in care au marcat 9 goluri. Este lider categoric in grupa, cu 16 puncte stranse in 6 etape. A dominat clar grupa din Liga Națiunilor, terminand pe primul loc, cu 15 puncte, cu 5 peste Danemarca si Anglia.
  • Franta este departe de echipa din urma cu 2-3ani, iar la european a a dezamagit complet, fiind eliminata in optimile de finala de Elvetia, la penalty-uri. Nu se poate lauda cu evolutii bune nici in preliminariile CM 2022, avand 3 remize si 3 victorii. Chiar si asa, sunt pe primul loc, cu 12 puncte. In grupa din Liga Natiunilor, Franta si-a respectat statul de favoritita si a incheiat pe prima pozitie, peste Portugalia, Suedia si Croatia.
  • Cele mai bune case de pariuri online o dat drept favorita pe Franta, insa Belgia are resursele necesare de a produce surpriza.

Am ales acest BetComo, deoarece Belgia traverseaza o forma mai buna decat adversara sa si ma astept sa mearga in finala, acolo unde o asteapta Spania. De asemenea, vad un meci tensionat, mai ales ca miza este finala Uefa Nations League.

Biletul zilei fotbal – 07.10.2021 – ponturi pariuri

Belgia vs Franta: La victorie, Belgia are o cota de 3.05 la Unibet, iar Franta primeste o cota de 2.55 la Betano. Pentru pariul „X”, 888sport ofera o cota de 3.20.

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Joaca Biletul zilei fotbal la Betano!

Pariaza responsabil!

Plasează pariul