Biletul zilei : Baschet romanesc - facem iar profit?


Meci transmis de DigiSport, probabil vom asista la o atmosfera de inmormantare, multe voci pe ici-colo prin tribune, galeria Sibiului probabil va face un nou protest.

csufansfoto: csufans

Daca vorbim strict de jucatori, da, poate Sibiul ar avea superioritate dpdv valoric, insa atunci cand echipa e mai buna decat colectivul, e cel mai important. Si cam asta a reusit sa faca Teleaba la Medias cu o echipa careia nimeni, dar absolut nimeni nu-i dadea nicio sansa pentru nimic. In conditile in care a reusit sa faca dintr-o trupa de pusti rebeli o adevarata formatie care inscrie de la 3 fara probleme si atunci cand pune mingea sub panou lucrurile merg bine, singura problema pe care a avut-o Mediasul in acest sezon a fost vorba de sfertul 4. Neavand banca lunga, jucatorii au cedat de multe ori.

Au cedat si sibienii. S-o zic pe romaneste, ii doare-n 14 de suporteri. Altfel, nu stateau ei, jucatori platiti foarte bine, jucatori care ar fi trebuit sa se refaca, jucatori care la cum joaca ar merita maxim sa le fie platita chiria avand in vedere conditile in care sunt tratati la Sibiu, sambata noapte in Oldies, pana in orele diminetii.

Mediasul e echipa care parca ,, vrea ” mai mult astazi. Care probabil va avea sansa ,, cea mare ” astazi, ultimul bilet spre play-off trece prin Sibiu. Si il vor obtine, parerea mea.

Pronostic : Gaz Metan Medias incluzand prelungirile @ 2,70 

baschet