Biletul Zilei – Barcelona vs Real Madrid – ACB Finals

Ultima analiza a acestui meci din pacate nu a iesit la un singur punct, cei de la Barcelona fiind echipa care a inscris in absolut fiecare sfert ultimul punct si reducand astfel din diferenta care pe noi ne facea castigatori. Ideea e ca noi am apreciat binele atat primul meci cat si pe cel de-al doilea unde diferenta mare pe care au facut-o fanii Blanco s-a vazut inca de la pauza cand Real avea un avantaj mult mai consistent. Pentru astazi v-am pregatit 1 pronostic principal ce are in vizor castigatorul acestui meci, cat si doua pe performante ale celor mai buni jucatori de la cele doua echipe si speram sa iesim cu bilete cat mai verzi din acest El Clasico!

Biletul Zilei – Barcelona vs Real Madrid – ACB Finals (8 PM)

Biletul Zilei - Barcelona vs Real Madrid - ACB Finals

Pana in acest moment ma asteptam la acest scenariu de 2-0 dupa meciuri din Madrid in proportie de 99%. Cum am spus si in articolul precedent, Barcelona nu este o echipa care sa puna prea multe probleme in deplasare, in special avand in vedere ca, mai precum toate echipele spaniole, are jucatori impulsionati enorm de aportul fanilor si cateodata clacheaza sub prea multa presiune, in special avand in vedere ca vorbim despre un El Clasico al baschetului!

  • In 4 din ultimele 5 meciuri acasa jucate de Barcelona impotriva celor de la Real, acestia au iesit victoriosi multumita suporterilor.
  • Anul trecut Barcelona a furat titlul Realului dupa 4 meciuri tocmai pe teren propriu si sunt convins de faptul ca aceasta finala mult-asteptata nu se va termina 0-3.
  • In primele 2 meciuri inceputurile de meci au fost fatale catalanilor, tocmai din pricina ca intreaga arena vuia cu scandari Blanco si cei de la Real dadeau cos dupa cos in prima repriza. In cea dea doua repriza catalani au mai echilibrat situatia de fiecare data insa nu indeajuns. Astazi ecuatia se va schimba radical si Barcelona este vazuta favorita astazi.

Cei mai buni jucatori in aceasta serie:

  • Cifrele se spune ca nu mint niciodata, motiv pentru care Rudy Fernandez este si va fi in continuare conducatorul de joc si deschizatorul de drumuri al celor de la Real Madrid, inscriind in fiecare partida cate 17 puncte si contribuind enorm in special la avantajul din prima repriza cu multe cosuri de 3 puncte. Sunt convins ca lui Rudy ii vor intra si in seara aceasta aceste aruncari si va veni de cateva ori la linia de libere, acolo unde are un procentaj de peste 90%.
  • Daca cineva si-a imbunatatit jocul semnificativ pentru Barcelona dupa primul meci care a fost ceva mai echilibrat si a incercat sa-si traga echipa in spate in semi-umilinta din meciul 2 de la Madrid, acela a fost Justin Doellman, Power Forward-ul celor de la Barcelona care a facut recuperari ofensive destul de multe si care fara doar si poate a fost omul meciului pentru catalani cu 24 de puncte inscrise.

Pronostic baschet: Barcelona sa castige @ 1.66 @ Unibet

Pronostic baschet: Rudy Fernandez over 13.5 @ 1.85 @ Superbet

Pronostic baschet: Justin Doellman over 11.5 @ 1.85 @ Superbet 

Biletul Zilei - Barcelona vs Real Madrid - ACB Finals

 

 

 

 

 

 

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Tenis Nadal – Cilic – Australian Open Serviciul lui Cilic nu va functiona si impotriva lui Rafa Marti dimineata, de la ora 10:00, avem partida Nadal - Cilic, din sferturile de finala ale turneului de la Australian Open. Ca de obicei in m...
Biletul zilei 22-01-2018 – Claudiu Hood Biletul zilei ITG - Netbet - 22 Ianuarie 2018! Etapa 2 a - Cotă 4.00! Format din 4 evenimente cu start la ora 21 00! Pentru cei ce nu au observat, ieri am decis ca  biletul zilei să fie r...
Lista de recomandări – 22-01-2018 – Claudiu Hood Lista de recomandări - 22-01-2018! 15 pronosticuri oferite - redactate cronologic precum v-am obișnuit în ultimii ani!  Evenimentele sunt însoțite de pronostic atât în română cât și în engle...