Biletul zilei astazi cota 14


Biletul zilei astazi cota 14

Probabil acest weekend ca fi cel ma interesant din 2015 pentru biletul zilei, asta pentru ca dupa meciurile de Europa de la mijlocul saptamanii nu va mai exista o saptamana de pauza. Nu toate, insa unele din echipe angrenate in Liga Campionilor sau Europa League vor face pasi gresiti in competitiile interne.

Am ales pentru biletul zilei de astazi 6 partide cu care formam o cota de 14. Este de urmarit reactia „galben-negrilor” dupa aflarea vestii ca antrenorul lor ii va parasi de la vara, in mod normal nu ar trebui sa afecteze echipa intr-un mod negativ mai ales ca au existat zvonuri cum ca Jurgen Klopp s-ar fi certat cu unii jucatorii dupa meciul de la Gladbach.

Din Liga 1 un meci care ne-a atras atentia este cel dintre Viitorul si Astra, oaspetii tocmai ce au aflat ca nu pot participa in Europa League, inca un lucru ce afecteaza moralul giurgiuvenilor, pe langa patronul care a intrat in inchisoare acum au mai primit o veste rea. In tabara adversa atmosfera este perfecta, jucatorii joaca fara grijile retrogradarii si acum spera si la un loc in Europa League.

Spuneam si mai sus sa ne ferim de echipe care au jucat la mijlocul saptamanii, un bun exemplu este meciul pe care il joaca Atletico la Deportivo, un meci clar de 2, insa in situatia de fata cu gandul mai mult la partida retur cu Real Madrid trupa lui Simeone va incerca in primul rand sa nu primeasca gol si daca poate sa dea 1 gol, un egal nu ar fi cel mai prost rezultat daca tinem cont ca sansele la titlu sunt foarte mici in acest sezon.

In Serie A sunt 2 partide foarte interesante ce merita toata atentia noastra, mai intai jocul Sampdoriei cu locul 18 Cesena, un 1 solist cat casa, chiar daca in Italia se fac „blaturi” etapa de etapa credem noi ca nici cu o victorie oaspetii nu mai pot spera la evitarea retrogradarii. Putin mai tarziu se vor intalni primele 2 clasate Juventus si Lazio, un meci clar de X2 daca tinem cont de forma foarte buna a oaspetilor dar si de programul mai incarcat al viitoarei campioane.

Dortmund – Paderborn 1 si peste 2.5 goluri
Leverkusen – Hannover 2-4 goluri
Viitorul – Astra sansa dubla 1X
Barcelona – Valencia 3-5 goluri
Deportivo – Atletico sub 2.5 goluri
Sampdoria – Cesena 1 solist

Biletul zilei