Incepem si astazi un tur al agentiilor de pariuri pentru a vedea ce s-a mai pariat pe la noi. Avem ultimele meciuri din mansa tur a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, meciuri din liga a doua engleza, Copa Libertadores, precum si din alte ligii din lume.

La Casa Pariurilor, una dintre cele mai frecventate agentii de la noi, cel mai pariat meci este cel dintre Arsenal si AS Monaco, pariat 1 solist, la o cota de 1.50.

Biletul zilei: Arsenal mare favorita astazi.

casapaLa cealalta optime de finala, Leverkusen – Atl Madrid, s-a pariat X2, la o cota de 1.37. Cea mai mare cota pariata astazi este la partida Nottingham – Bournemouth, pariata 2 solist, la o cota de 2.35. S-au pariat si pe meciuri din Liga Campionilor Asiei, Al Hilal – Tashkent, pariat 1 solist, la o cota de 1.40. Si meciurile din tenis apar in top, de la turneul WTA de la Doha, sunt meciurile dintre Dulgheru si Wozniacki, pariat 2 solist, la o cota de 1.15 si Pennetta – Rdwanska, pariat 2 solist, la o cota de 1.40. S-au mai pariat partide din Elvetia, Copa Libertadores si ATP Dubai.

La PublicBet, deasemenea cel mai pariat meci este cel dintre Arsenal si AS Monaco, pariat 1 solist, la o cota de 1.50.

Biletul zilei: Arsenal mare favorita astazi.

publicbeLa cealalta partida din Liga, s-a pariat tot X2, ca si la Casa Pariurilor, la o cota de 1.37, precum si pariul pe 2 solist, la cota de 2.40. Tot la partida dintre Arsenal si AS Monaco, in top apare si pariul pe PSF1, la o cota de 1.37. In rest, apar doar partide de zielele urmatoare din Europa League, Bundesliga, Premier League sau Primera Division.

La online, tot partidele din Liga Campionilor sunt cele mai pariate. La UniBet, cel mai pariat meci este Arsenal – AS Monaco, pariat 1 solist, la o cota de 1.55.

Biletul zilei: Arsenal mare favorita astazi.

unibet

 

La meciul dintre Bayer Leverkusen si Atletico Madrid, s-a pariat X, la o cota de 3.20. La derby-ul din Championship, Nottingham Forest – Bournemouth, s-a pariat 2 solist, la o cota de 2.35, in timp ce ultimul meci din top, este partida din liga a doua portugheza, dintre Atletico Portugal si Benfica B, pariat 2 solist, la o cota de 2.15.

La Winmasters, lucrurile nu stau diferit, tot partidele din Liga Campionilor, fiind cele mai pariate.

Biletul zilei: Arsenal mare favorita astazi.

winmaster

 

PROFITA ACUM DE 100% BONUS pana la 200 RON! DEPUI 200 si pariezi cu 400!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletul Champions League – 21-22-11-2017 – Claudiu Hood Biletul Liga Campionilor - cotă totală 4,82! 4 evenimente ce se vor disputa pe durata a 2 zile! Runda 5 a - o rundă decisivă! EUROPA: Liga Campionilor - Grupe - Runda 5 Napoli - Shakht...
PONTURI Andria | Rio de Janeiro challenger (20.11.2017) PONTURI Andria | Rio de Janeiro challenger (20.11.2017)The Association of Tennis Professionals (ATP) Challenger Tour este titulatura pe care o primesc competițiile de rang secund în circuitul ma...
Biletul zilei din fotbal 19 NOIEMBRIE de la Gabriel Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe!Dupa ce am analizat oferta de astazi m-am decis sa va ofer acest bilet interesant, cota 8, pe care il puteti plasa asa sau il puteti modifica dupa bunul...